Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Коментаторов е измислен за оние од алфа ,телма и канал 5

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
На овој линк има стандард македонско првенство или само утакмицава?
Везе немам брат, 95% од утакмициве во живо ги следам, а тие што ги утнав неможев да присуствувм ради факс-обврски па не сум ги следел на нет.
Сепак мислам дека прв пат даваат овде...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Везе немам брат, 95% од утакмициве во живо ги следам, а тие што ги утнав неможев да присуствувм ради факс-обврски па не сум ги следел на нет.
Сепак мислам дека прв пат даваат овде...
Аха, ок, фала. :) Не мислев само на утакмиците на Вардар туку на цела македонска лига, баш ќе видам за некоја наредна утакмица дали ќе даваат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Аха, ок, фала. :) Не мислев само на утакмиците на Вардар туку на цела македонска лига, баш ќе видам за некоја наредна утакмица дали ќе даваат.
Прва полусезџона даваа на спорт ефе ама им ја хакнаа страната...
Е сега даваат на страната бна ФФМ, ете во сабота дури и втора лига ќе даваат.
Ама им рикна страната, па валјда ја орефрлиле овде :)

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
Коментаторот е Зоран Мишевски, долги години коментатор во Телевизија Тера од Битола - дечкото знае и има гледано повеќе спорт од сите спортски коментатори во Македонија, заедно.

Преноси од првенството, како прва, така и втора лига ќе одат на tv.ffm.com.mk а се работат преку ustream.tv. За наредно коло најавен е пренос од Миравци-Еуромилк а за недела мислам Металург - Вардар ама не сум сигурен. Инаку, на СпортЕфе страната не е хакната туку толку од бизнисот :) Моментално tv.ffm.com.mk функционира

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Cestito pobedata , samo takticki bevde podobri , imame nova ekipa koja sepak dobro igrase . Ballistite bea najdobri vo ova utakmica . Ke ima video i ke gledete ;)

Imam edno prasanje do site vas

Dali se igra fudball vo Tetovo , i dali moze da pobedi podobriot ?!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Балистите беа најдобри :pos::pos:
Седи дечко не се резили жити се, не зуцнавте, подобро ќути си мудро :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Heh dobro be ke ima video , ako ne verues i togas ne znam sto da ti kazam , ke trebase da doagas sam da gi gleas :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Балистите беа најдобри :pos::pos:
Седи дечко не се резили жити се, не зуцнавте, подобро ќути си мудро :pos:
А јас тебе ти кажувам подобро ќути си мудро...Ќе има клип па ќе видиме!

Иначе бевма на главна бидејќи полицијата ни ја затвори трибината, имавме подготвено убава кореографија ама ете останува за некој друг натпревар.

Сите кои јадете :гомце: дека имало навреди на национална основа, многу грешите. Немаше ама баш ниту една навреда на национална основа. Навивањето беше многу коректно.

Вардар си ја искористи шансата и победи, Шкендија се изнапромаши во прво полувреме и беше казнета.

На крај сите актери на теренот добија аплауз од трибините. Значи можело да се игра во Тетово, само џабе створеа тензии демек војна ќе имало!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom