Земи ја „правдата“ во свои раце

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Девојкава решила да ј исправи неправдата што и’ е направена.
Имено , на улицата која води кон нејзиниот двор надлежните служби поставиле „дупла полна линија„ и таа со сопствени сили и средства се фрла во акција да ја доофарба - за да може да си направи непречен влез кон домот..
Умна некоја блондинка:pos: замислете само колкава е казната за - преминување на дупла полна линија

Embedding disabled by request.
Нема докази, нема казна.

имало и кај нас вакви “Праведници“:pos::eek:

kolalanec2.jpg

kolalanec3.jpg

kolalanec1.jpg

http://zazabava.com/ne-e-pajak-ni-kandza-foto

оф мори мајко уште што нема да видам на овој свет,хихи

Фино лепо пријавуем у полиција,прави записник и тужам приватно.
Тротоарот и улицата не се негови и нема право да ми ја заклучува колата
насекаде низ градов има такви присвојувања на тротоари, дворни места и сл. од некојси умислени сопственици
Постави си железо, саксија, канта .... и твое си паркинг местото:pos::tapp:

-пробав и јас еднаш со држава правда да делам-докажувам
се враќам од Бугарија навечер,зимно време,снег на патот 5см.
и се уште врне снег, саобраќај никаков.Пред Страцин на угорницата
ме сопират полицајци.Патот е тука проширен,лево е за Кратово.
- “ Згазивте на полна линија “
Излегувам надвор,полна линија никаде не се гледа се е покриено со снег.
Добивме пријава и се влечевме по судови.
Потоа кога таму поминував а тоа беше често и патот чист гледам дека
тогаш не е можно да сум згазил на полна линија ама мора да е по нивно.

насекаде низ градов има такви присвојувања на тротоари, дворни места и сл. од некојси умислени сопственици
Постави си железо, саксија, канта .... и твое си паркинг местото:pos::tapp:

Не само тоа, пред зграда кај мене три згради можеби со над сто стана има паркинг за 10 коли. И секој ден има исплукана кола, искршени ретровизори, кавги, блокирање со колата да неможат сите да испаднат и пораки на шофершајбна во стил: Ако уште еднаш ја паркираш овде ќе ти ја искршам цела. Се уфилмале луѓето дека е нивно местото и не смее никој да купи кола и да ја стави пред зграда веднаш „сопствениците на паркинг место“ ќе ти ја уништат.
Со еден комшија минатиот викенд беше скандал, вика извини но овде неможеш да паркираш местово е мое. Викам тапија донеси да видам дека е твое, дотогаш ако и фали нешто твојата до најмало штрафче ќе ја оштрафам и ќе ја оставам размонтирана на паркингов.
Озбилно ако ми ја врзе некој колата вака дефинитивно ќе му влезам во канцеларија со шлепер.

Фино лепо пријавуем у полиција,прави записник и тужам приватно.
Тротоарот и улицата не се негови и нема право да ми ја заклучува колата
тротоарот и улицата најпрво не се ни за паркинг нели? улицата е за да возиш по неа тротоарот е за пешаци така? ако пробаш да одиш против држава може сам да го наебеш.
втора работа - ланецов гледам многу е дебел па наместо да асе расправаш со некоја будала што ти ја врзала колата можеш поедноставно со прва да го скинеш ланецот или евентуално со макази.

Имам доста клучеви на "алката" и по потреба сум безобразен, ако сте паркирале на тротоар и ви е гребната колата, слободно пишете ми ПП. Разговорот ќе ве направи среќни ;)

Озбилно ако ми ја врзе некој колата вака дефинитивно ќе му влезам во канцеларија со шлепер.

леандра ,јеси ли то ти?;)

--- надополнето: 24 март 2012 во 16:51 ---
Кај нас директорите на ЈП делат повластици кому стигнат

pazi ova- nikoj ne mu mozhe nishto :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom