Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Каков е овој ебан однос бре 95-83 водевме АЛООО!!!!!!Треба да се засрамат милион луѓе околу светот не спијат секоја вечер меѓу кои и јас и гледам како еден Марфи, МекШИТ, Гасол,Коби и Бајнам испуштаат добиена утакмица.

Браун ќе ми кажува некој дека е тренер?Го стартува Блејк, дечкото тотално надвор од свемир не може да се сврзе со топката, а кога ќе дојде прво што му паѓа е дај ја на Коби,Гасол или Бајнам.Секоја чест за Сешнс кој не може да престане да ме импресионира и да ме прави сигурен дека имаме голема иднинаво него . 14 поени и 4 асистенции.
Најмногу сум напнат заради тоа што ми избега сонот.Утре со Далас, единствено што ме теши е дека веќе сум сигурен дека ппротив посилните екипи играме подобро и помотивирано.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
40 коша дадовме у прва четвртина еј... требаше само лагано после да играат, да ги држат на нерешено другите три четвртини...

Бајнам :facepalm:
Коби :facepalm:
Блејк и Гасол у одбрана :facepalm:

Сешнс е одличен, шуќур да имаме асална транзиција сега. Брз е малиот, има муда да иде на влез, и секако неспоредливо е поагилен од Блејк.

А и добро е донекаде што е ставен за резерва моментално, пошто е лидер на теренот кога игра втората петорка. Вчера во моментите кога Коби, Гасол и Ендру не беа у игра даде 6 поени по ред. Има целосна слобода тогаш, за разлика од кога е Коби in game...

Вечер со Далас ја пишувам 2ка!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам зашто се заебаваат со екипи како Јута,Хјустон во времето на Фил немаше такви киксови барем кога имале резултат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.750
38-20 од коа влезе Сешнс, 9 поени и 7 асистентции сеа за сеа за него, одлична адиција е за тимов.
едит, 41-20, 12 поени за Сешнс
--- надополнето: Mar 22, 2012 4:03 AM ---
Уште и Бајнам да растуреше вечерва, ќе кажев дека ова е најдобрата партија на тимов оваа сезона, како и да е влага у таа категорија, одлични беа, поготово нежниот, 13 од 16 вечерва.
Ми се свиѓа како се однесуваат и без Коби со Сешнс во екипата, тоа е и причината зашто Блејк стартува, убаво рече некој поназад, паметно игра тука Браун, последниве 2 Коби беше мизерија за негов стандард, затоа и губеа, поготово ова важи за Јута, вчера и Бајнам заеба работа бајаги, исто и Браун.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Бајнам беше удвојуван цело време и заради тоа не го даде она што го знае.Сите други задоволија и како што би рекла Слаѓана "и повеќе од тоа".:icon_lol:

Само позитивни критики овој пат и до тренерот Браун кој на 2 пати во вистинско време побара тајм аут.И на двата наврати Далас ја топеше разликата, за да после тајм аутот ЛА си го враќаа водството +12 кое го држеа цело второ полувреме.

Ускладеноста на овој натпревар на Коби и Сешнс уште повеќе ме прави среќен поради тоа што Коби за разлика од претходните 2 натпревари му даваше простор на Сешнс да го игра она што го знае и на крај излезе продуктивно.17 и 9 асистенции.Од друга страна Коби 30 поена од 11-18 за шут од поле и 7-7 за слободни.
Кај Гасол единствена замерка ми е тоа што мора (!) да биде поагресивен во одбрана бидејќи Новицки на 3-4 наврата лесно го помина.Барнс солиден.Марфи и Мекробертс циркузанти...

Во петок против Портланд во Стејплс Центар.Би требало да речам дека е сигурна победа но поради неконстантноста на екипата повеќе за ниеден натпревар (ни Шарлот) нема да прогнозирам дека е однапред добиен.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Dallas-La Lakers 93:109 (y)Bryant 30 poeni, Gasol 27..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Се зезна брале... ;)
Зашто бе, ја фатив оваа, ја имав 2ка, гостинот, Лејкерс да победи. :)
Сеа ме заеба Монтепаски пред тоа, али нема веза. :oops:

Глеав само прво полувреме, и тимот функционираше комплетно добро како целина, без слаба точка, неспоредливо со претходните два натпревари. Сешнс ѕверче. Се гледа колку се зголемија можностите во нападот со него.

Сега треба да се фати една константност барем у играта...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.974
Поени од реакции
34.345
Зашто бе, ја фатив оваа, ја имав 2ка, гостинот, Лејкерс да победи. :)
Моја грешка, мислев дома играат ЛА.
Се симиња торент, ќе се гледа реприза вечер... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сешнс:cuc:
--- надополнето: 22 март 2012 во 18:28 ---
Овој дефинитивно не е нормален 100%:vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.750
Да бе, и ја малку подзинат останав сабајлево уз преносов, уште го има она маафака. :)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Head Coach Mike Brown: "I'm going to start Sessions tonight."

Што ти текна бее?!

Kajgana Shop

На врв Bottom