Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Keita, Thiago, Xavi; Cuenca, Messi y Alexis

Официјално, па нека ни е со среќа

Ќе не даваат на Алфа или?
Иначе очекувам лесна победа со 3,4 гола.
санчез ќе дрмне некое голче вечерва
:)

Да не го урочиме Чави, али се истури од голови сезонава, до сега 15 гола постигнато.:icon_mrgr:

Бај бај Цезар :)

Нас не ни судат 2 чисти пенала, на нив без проблем :D Затоа Меси се налути и им начука гол од офсајд.

Инаку Пике е многу несигурен, незнам што му е али мора под итно малце да се пресели на клупа.

Дојде Меси прв стрелец во историјата на Барселона, до колку ќе тера само тој си знае.

Visca el Barca

Нас не ни судат 2 чисти пенала, на нив без проблем :D Затоа Меси се налути и им начука гол од офсајд.

Инаку Пике е многу несигурен, незнам што му е али мора под итно малце да се пресели на клупа.

Дојде Меси прв стрелец во историјата на Барселона, до колку ќе тера само тој си знае.

Visca el Barca
Токму така, тој не скокна на време и негова кривица е првиот гол.

За Меси веќе не знам што да пишувам, човекот си е најдобар! АЛАЛ ДА МУ Е!

Каков Пике какви судии, баталете тоа Меси е човекот, живееме во неговото време, имаме и приказни за децата и внуците. Официјално првиот стрелец на Барселона :cuc:

Widow Cesar: "I'm very happy Messi surpassed my husband because Messi is a very good person, like my husband was

Честитки до Меси, со вечерашниов хет-трик го урна 57 години стариот рекорд на Цезар, и со само 24 години се искачи на првото место на најдобри стрелци во историјата на Барса. Секоја чест. :cuc:

Вечерва посебно се издвои Дани, со 2 асистенции и 2 направени пенала.:icon_lol:

Лео мајсторе...

i3cprt.jpg
i3cprt.jpg
i3cprt.jpg

Токму така, тој не скокна на време и негова кривица е првиот гол.

За Меси веќе не знам што да пишувам, човекот си е најдобар! АЛАЛ ДА МУ Е!

Не само при првиот гол, туку можеше да истрча и да му помогне на Дани при првиот направен пенал и да ја пресече топката. Али... шта је ту је.

Лео:cuc:

Не само при првиот гол, туку можеше да истрча и да му помогне на Дани при првиот направен пенал и да ја пресече топката. Али... шта је ту је.

Лео:cuc:
А можеше со глава да погоди на два корнери во спротивниот шеснаесетник! Туку сега нема да можи да го одмара ради црвениов. Ама затоа се надевам дека Монтоја че изигра барем некоја минута:)

А заборајв да го пофалам и Тељо, а влези голче шиба. Тој ни е сега фактор Х!

Кога од резултатска и играчка доминација на 2:0 ќе примиме голови од вакви екипи мене ми е рамно на пораз,за атер од Меси не се нервирам.

Честито победа, а воедно и достигнувањето на Меси за најдобар стрелец во историјата на Барса, заслужува Лео да ги сруши сите рекорди во светот, едноставно штета ќе е да не е така пошто таков играч амин веќе!

Инаку затоплува полека во Шпанија, моментално сте на -2 зад Кралевите.. хмм, биче занимливо! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom