- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Ама не ми е јасно зошто пишуваш во фан клубов.Сакаш само да ме испровоцираш?Бидејќи ќе отпаднете од Барса многу јасно. ..
Ама не ми е јасно зошто пишуваш во фан клубов.Сакаш само да ме испровоцираш?Бидејќи ќе отпаднете од Барса многу јасно. ..
ХАХАХА Макси 3 гола... од таков неподвижен влечко појќе од гол не се очекува, па и тоа голот тешко некако...MAXI dava het trik denes ic da ne se sekirate... sleduva naplata za ponisteniot gol na MUNTARI!!!
Губат буџет за плати и тоа толку драгоцено Non-EU место во тимот.Па добро де за без пари е ако го бива бива ако не ќе иде по стапките на Таиво. Ништо не губат ако го земат.
Затоа што играме против Јувентус, главен конкурент оваа сезона во лигата, да беше некој чкљ тим(како лани Палермо), немаше да се замараат толку..Тотално небитна утакмица, незнам зошто се форсираат Ибра и Силва..
Aко не игра Силва покрај Антонини и Мезбах, после ќе кукате по Алегри зошто Јуве ни дале петарда.. А за Ибрава не треба одмор тој не е човек, коњ е. Сигурен сум дека ќе гледаме одличен натпревар, а Мунтари ако игра цел меч ќе добие црвен 100%.Тотално небитна утакмица, незнам зошто се форсираат Ибра и Силва..
Корегирај друже за Палермо од каде Палермо шкњ категорија кога 6 години душата ни ја извади..годинава без Пасторе,сиригу и Ночерино се малце послаби аки сепак не се ш.Затоа што играме против Јувентус, главен конкурент оваа сезона во лигата, да беше некој чкљ тим(како лани Палермо), немаше да се замараат толку..
Ние битно играме ЛШ и сме во 1/4финале за разлика од вас што немате осетено ЛШ утакмица 5-6години.Дали имаме шанси или не ич да не те боли тулето.Ептен не сте реални ... Сакате триплете, а знаете дека немате шанси лига на шампиони, па сеа у купот а можеби и сериа а ви е под знак прашалник ... сакате се, али пазете да не не освоите ништо ..
brat pisuva poso ova e fan klub na sampionot... kaj negoviot tim nema so da se pisuva poso se luzeristaАма не ми е јасно зошто пишуваш во фан клубов.Сакаш само да ме испровоцираш?