Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи да си спремам кечето јас ОК фала. :vozbud:

Анџело: че си спремаш кечето, а пљус и че си купиш гољеми вељики аљбански фљамур(знаме) и че си го ставиш на шпиља(куча) да се веје и да га гледав сви ! :ROFLMAO:

Државата ќе ја чествува и стогодишнината од првиот министер за одбрана во владата на Албанија

како може да чествуваш 100 годишнина, од поставување на министер на туѓа држава !?

па она ни у Албанија не го слават... :icon_lol:

Мехмет Паш Дерала е од Градец - Гостивар , ги предводел бунтовниците кои го ослободија Скопје во 1912та.

Следно е федерализација-----> Доброволно оттуѓување на териториите...
Таму сум, во тие региони живеам...ко странство да сум
Нашите меѓу себе сами се отепаа

ЧКА ?!

Анџело: че си спремаш кечето, а пљус и че си купиш гољеми вељики аљбански фљамур(знаме) и че си го ставиш на шпиља(куча) да се веје и да га гледав сви ! :ROFLMAO:
и ќе се дерам на тераса ЧЕ ГО ПУЦАМ !!!!!!!!!!

Иљи че го сљавиш дан на Аљбански фљамур(знаме) иљи че го пукам и че ти го зимам земља !
--- надополнето: 20 март 2012 во 19:25 ---
Грујо,среќно у опозиција на наредни избори.

Немој така бе Цитро !

Уште една причина плус за бојкот на следните избори.Штета постојат доста наивни луѓе, па од инат на овие сега ќе гласат за другите идиоти.:tapp:
Грујо,среќно у опозиција на наредни избори.

Гласав за кретениве, али следни избори мора да паднат.

Не бидете и вие наивни :)

Како надополнување на сликата..
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=88835
--- надополнето: 20 март 2012 во 19:28 ---

Зш?
Да не гласаш за тие другите, ако си се разочарал од овие.Исто ѓубре во различна боја.Игнорирање најмногу ќе им е болка и на двете екипи.

А за веста од Канал 5, се надевам ќе добиеме одговор од дечките од мировниот протест.Баш ме интересират на кој начин ќе е добро за вештачкиот соживот.

Уште една причина плус за бојкот на следните избори.Штета постојат доста наивни луѓе, па од инат на овие сега ќе гласат за другите идиоти.:tapp:

Не бидете и вие наивни :)

Па тоа е и целта да падне од власт, добра е ваа партија сега само ние не сме добри, со мењање на партијата ништо нема да добиеме ќе добиеме само полошо, време е ние да изреагираме сите тоа го велат но никој не дава пример како може тоа да се направи, се само овие реченици се слушаат "Се додека ќутиме ќе си играат со нас" и сл. па добро кажете што треба да се направи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom