Стравот е од непознатото, така се плашат оние кои не знаат што има по смртта....дали има или нема ништо. Хипнозата од друга страна ги спречува да побараат, без разлика дали ќе најдат. .
И тебе требаше да ти биде срам да кењаш по форумов...ама не функционира кај тебе.....да не беше осакатен може и ќе разбереше нешто.
Мастер Винду ајде кажи ми ти што има после смртта,значи веруваш во ОШО,Зен-от,Медитацијата,Хипнозата,абе вака човек наивен ќе си помисли дека си уберменш ама жално е што не ти давам повеќе мозочна маса од таа на бронтосаурс-колку зрно грав.
Срамот е механизам на општеството, склопови на програми кои го држат човекот под контрола
Да бе гледам се срамат да прават тројки,оргии,швалераи тешки кражби абе каков механизам на контрола е срамот се читаш ли што пишуваш Мастер???
Прво е "осакатен", и потоа во него вграден е срамот, моралот.....
Како осакатен,кога се случува ова,каде???
Соочи се со фактот дека со секое вдишување и издишување си.....поблиску до смртта.
Затоа уживај додека можеш и пази не од дарт сидиус.
--- надополнето: 14 август 2012 во 13:56 ---
Абе нели гледаш страв му е,еј па да види човек како умира има у гаќи да се покака,јас гледав до мене беше и немаше ништо,не се трансформираше ниту во парамециум ниту во инсект ма џабе беше и крвна плазма и нова крв НИШТО.