Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Како мислиш потечен, какви симптоми имаш? Ако чуствуваш болка на десната страна можно да е и слепо црево, затоа како што кажа членот погоре, утре сабајле на лекар. А ако можеш и денес оди на дежурен.ве молам за помош и за мислење потечен ми е дсниот јајник дали некој имал искуство со ваква ситуација ве молам пишете ми да ги слушнам и вашите милења или било што и да знаете во врска со оваа![]()
Како мислиш потечен, какви симптоми имаш? Ако чуствуваш болка на десната страна можно да е и слепо црево, затоа како што кажа членот погоре, утре сабајле на лекар. А ако можеш и денес оди на дежурен.
Прочитав „почетни јајници“...ве молам за помош и за мислење потечен ми е дсниот јајник дали некој имал искуство со ваква ситуација ве молам пишете ми да ги слушнам и вашите милења или било што и да знаете во врска со оваа![]()
иди кај друг,некој подобар,не може лекар само така да кажесимтоми имав некако подуена ми беше десната страна за разлика од левата доколку добро го загледаш забележува бев на гинеколог уште минатиот вторник ми кажа дека ми е потечен ама не ми даде никакво објаснување од што се случува пиев антибиотик и еве сеуште не ми е растечен ве молам за милење дали е нешто опасно и дали остава некакви последици
Ако не си од скопје, ти препорачувам да отидеш на гинеколог во скопје бидеејки другите се бадијала, ПРИЈАТЕЛСКИ СОВЕТ ДРУГАРЧЕ !ве молам за помош и за мислење потечен ми е дсниот јајник дали некој имал искуство со ваква ситуација ве молам пишете ми да ги слушнам и вашите милења или било што и да знаете во врска со оваа![]()
Јас прв пат слушам за Потечен јајник, но сепак подобро некој стручен да ти одговори. И како мислиш не ти даде објаснување од што е, ти направи ли ехо? Една недела на антибиотици е долг период а сепак резултат нема. Оди повторно на гинеколог, ама сега оди кај некој друг, или најдобро ако можеш оди во Скопје на гинеколог.симтоми имав некако подуена ми беше десната страна за разлика од левата доколку добро го загледаш забележува бев на гинеколог уште минатиот вторник ми кажа дека ми е потечен ама не ми даде никакво објаснување од што се случува пиев антибиотик и еве сеуште не ми е растечен ве молам за милење дали е нешто опасно и дали остава некакви последици