Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.334
- Поени од реакции
- 34.783
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Каков овој?Why not sure? Не си видел никогаш убав и креативен графит?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков овој?Why not sure? Не си видел никогаш убав и креативен графит?
да, сум видел... но не и оној шаблонскиот од сликата во првиот пост...Why not sure? Не си видел никогаш убав и креативен графит?
Добро овој го осудивме веќе, крај не чини, лошо е, сељачи и невоспитано. Ама луѓе не само овде и на улица можеш да забележиш дека имаат многу против графити од друг вид.Каков овој?
![]()
Друже, баш поради тоа е и револтот од моја страна. Јас и ти се знаеме, знаеш дека немам ништо против Вардар, ниту пак против навивачите како целина.Ацид ја баш заради тоа реков има неколку случаи на куќа или на чист ѕид и не го оправдува тоа ни тој што го организира, секогаш се наоѓа место за некоја грешка..
Графит е се напишано на ѕид. Ова е шаблонски графит.Ацид ја баш заради тоа реков има неколку случаи на куќа или на чист ѕид и не го оправдува тоа ни тој што го организира, секогаш се наоѓа место за некоја грешка. Шкорпион ја ако сакам на некој нешто да му кажам му кажувам у фаца кој сака нека биде, а ти што се криеш под некој ник и солиш памет докажува дека не си ништо освен едно исфустрирано пе****е.
А Tetragrammaton потенцирано е дека ова се шаблони, а не графити не се прај паметен и ти многу.
Шкорпион ја ако сакам на некој нешто да му кажам му кажувам у фаца кој сака нека биде, а ти што се криеш под некој ник и солиш памет докажува дека не си ништо освен едно исфустрирано пе****е.
Да бе, па баш со тебе ќе ги лечам тие таканаречени фрустрации
Јас кажав што имам да кажам, ти или црпката не ти фаќа па да сфатиш за што се збори во темава, или те чешкаат ребрата и си бараш ќотек, па провоцираш. Во било кој случај, ќе сфатиш, а богами може и ќотек да добиеш од надлежните органи, кога ќе те фатат како се глупираш на приватен имот изразувајќи ја твојата квази-уметничка страна
![]()
okА Tetragrammaton потенцирано е дека ова се шаблони, а не графити не се прај паметен и ти многу.
You are celebrity.... а и пред некој ден ме имаше на ТВ па така ќе ме познаеш.
Ради постов мроам да рециплирам.Па добро, нема баш многу шкртаници за Тетекс или Силекс во Скопје, инаку би отворил и тема за нив.
Добро знаете на што се однесува темата. Нa се сите навивачи уништувачи на ѕидови. Не се ни обидуваме да таргетираме одредена навивачка група, туку одредени ликови кои мислат дека со уништувањето на фасадите ја изразуваат љубовта кон клубот.
Тоа е муабетот.
Секојдневна појава која ја има насекаде низ светот, некои дела се повеќе уметнички настроени а некои помалку, но сепак сите искажуваат некаква порака, еве еден пример за уметник http://banksy.co.ukИнспириран од глеткава која во изминативе неколку денови се појави на повеќе локации низ Скопје... Ова на состаноци се организирате да уништувате фасади, или станува збор за индивидуална креативна инспирација на поединци од фан клубовите? Супер е да се биде фан и да се навива за клубот, ама шкртање по фасади е клошарски.
Тие што имаат куќа знаат. Ако не знаат, нека ги прашаат родителите колку пари фукнале за неа...
![]()