- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.746
- Поени од реакции
- 12.203
Колку кур ме боли, од тебе бедно дете не ни барам почит...За јадење онаквија си има други теми, драга кајгана, чда...таму ќе го практицираш тоа. Овде ме боли таквото за твоето неваспитањеЛуртз... Инсинуирање на ,,ти знаеш јас сум манга, те провалив, види каква форумска фаца сум,, не ти проаѓа кај мене. Ич не ми е гајле што си постар, а имам навика да почитувам постари. Ти не заслужуваш.
Ич не ми е гајле како им е на приватните фирми, јавниот сектор, или на рударите, кога станува збор за моето тело, и мојот живот.
Денес би абортирала, да, затоа што немам пари, а едно бебе (4 месечно) најмалку е 100 евра месечно (и ова да, го знам, имам бебе во блиско семејство).
Дете од во школо, треба плаќање хранарина (кај сестра ми е 2500 месечно, само тоа) а каде се храна, облека, книги, тетратки, викенд, одмор, родендени...... хм?
Може ќе абортирам и на 35 години, кога ќе имам работа, и ќе имам пари. Ако не сакам да имам уште едно дете.
Никој не ме интересира, и никој нема да може да ме разубеди или да ми забрани.
Освен срцепарателни лигавења, не прочитав ништо друго од пролајферите.
Врска немаш,све на памет од баби, тетки, стрини, дедовци...Денес би абортирала, да, затоа што немам пари, а едно бебе (4 месечно) најмалку е 100 евра месечно (и ова да, го знам, имам бебе во блиско семејство).
Дете од во школо, треба плаќање хранарина (кај сестра ми е 2500 месечно, само тоа) а каде се храна, облека, книги, тетратки, викенд, одмор, родендени...... хм?
после вакви муабети, штета тебе не те абортирале. Одвратна си донемајкаде со ваков однос кон луѓето.Може ќе абортирам и на 35 години, кога ќе имам работа, и ќе имам пари. Ако не сакам да имам уште едно дете.
Никој не ме интересира, и никој нема да може да ме разубеди или да ми забрани.
Ако можеш, имаш некој силен, неоспорлив доказ, аргумент, зошто не абортус, повели изнеси го.
Ако не, не замарај.
Кој замараше за економска состојбата на родителот бе. Кој спомињаше сиромашни? 20 страни те читам ако некој бил сиромав требало да абортира, не му требале деца...па ебати аргументот дека само богатите треба да имаат деца. Незрела безобразна, себична особа ќе збори кој да абортирал, кој не...знаела колку треба за бебе,...жими џими ти знаеш нешто за бебе...све од комшиката, од тетката, од блиско семејство, од бабата... гледала пилот у авион, знаела како да вози авион...бегај бе таму.Така што, ти можеш да филозофираш од другата страна на светот за економската состојба во РМ, ама темава е абортус.