Ги видов Кавадаречките таблици КА 001 -АА на мерцедес Е220 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги видов Кавадаречките таблици КА 001 -АА на мерцедес Е220![]()
Да црн мерцедес беше , пред мекдоналдс во центарЦрн Мерцедес? мислам дека тоа е службеното возило на општината. Јас нењка видов една постара црвена кола (не знам што марка беше ама дефинитвно е постара од 15 години) и имаше нова таблица.
Да црн мерцедес беше , пред мекдоналдс во центарЦрн Мерцедес? мислам дека тоа е службеното возило на општината. Јас нењка видов една постара црвена кола (не знам што марка беше ама дефинитвно е постара од 15 години) и имаше нова таблица.
Деновиве низ Битола приметив 2-3 коли на кои што МК во синото поле беше затемнето со црн маркер... Најверојатно нема поминвање грчка граница без таа процедура![]()
Абе само мене ми се грди новите табли?
Педерот на грчка граница го фарба МК делот со спреј... мамицата нивна.
А овие куртоните наши, изгорени се да одат кај гејојте на југ, макар и пола возило да го префарбат... Кај е тука реципроцитетот и покривањето на Гр ознаките на грчките возила? Ко можат тие на нашите, оти ние да неможиме на нивните? Посекако идат многу појќе грци во Битола отколку наши натаму.
Знам колку одат битолчани натака, и колку идат грци наваму... Каде каде појќе има грци. Башка поради ваквите срања во најголем дел ќе си останат старите табли на возилата низ Мк.п.с. има мнооогу битолчани што одат во грција![]()
Абе само мене ми се грди новите табли?
А овие куртоните наши, изгорени се да одат кај гејојте на југ, макар и пола возило да го префарбат... Кај е тука реципроцитетот и покривањето на Гр ознаките на грчките возила? Ко можат тие на нашите, оти ние да неможиме на нивните? Посекако идат многу појќе грци во Битола отколку наши натаму.
еј... ако си ти со таа таблица те видов денес... не ми текнува што кола беше, ама ми падна во око тоа 0690.... а видов и една со 1001 таблица... некој бмв џип беше...Единствено што ми смета е црвениот правоаголник со буквите на кирилица. Тука подобро би било грбот на мк да стои, како српските што се, многу ми се допаѓаат тие.
Инаку јас си земав нови ама многу јебачки се моите, SK 0690 AB.
Леле што ке правам сега нема да можам во грција да идам ааааа.....Се зезам бе никад во животот мој не сум бил таму, ама искрено сакам да појдам да видам како е, пред се нашите градчиња, Солун и Бело море, надоле јок, до Олимп само, Ја повеќе накај северозапад шетам
. Србите викаат, што јужније то тужније.
Некаде накај маџари-хиподром ме виде?еј... ако си ти со таа таблица те видов денес... не ми текнува што кола беше, ама ми падна во око тоа 0690.... а видов и една со 1001 таблица... некој бмв џип беше...
И јас сакав над МК во синиот правоаголник да ставам налепница со европското знаме, а во црвениот, грбот на македонија, ама мислам дека џандари може да прават проблем, ако те стопираат.Дозволено ли е да на делот кај што пишува пр “СКАА“ односно вертикалниот правоаголник да се стави налепница ? гледам бајги на регистрациите ги прикриле тоа со налепница пример со Македонското знаме забележав неколку коли ..
http://www.kanal5.com.mk/(S(05cj0s5...=upload/novitablici.jpg&imgSize=600&cropH=400
поише некако ми се врти дека те видов на семафор кај мостовите близнаци онаму кај аеродром-ново лисиче... позади тебе бев...Некаде накај маџари-хиподром ме виде?
Инаку металик светло сино фиат браво возам.
Не, туку нема да идеш во таа мочана земја. По-непатриотски народ од нашиов немам видено..Дали грците кај нас си го покриваат GR кодот?а за да не ти фарба, ке си туриш две колаж-сини налепничиња врз мк и никој нема да ти прсне или направи ништо...