Нема што да доказем тоа е вистината
Сомнителен ми е таканаречениот спонзорот на бардар кој мозе да направи сфешто,такада ке оставиме со волку поз
Другар, те молам поштеди не сите од твоите глупости. Те прашав човечки да ми наведеш нешто сомнително во Вардар, а ти ми даваш одговор "тоа е вистината". Не е тоа вистината, туку тоа е последната сламка за која што можеш во разговоров да се фатиш. Фактите се тие, пари во Вардар дава градот Скопје и ЈПССДП, тоа никој не го крие... Си се фатил за 200 000 евра што биле дадени, а подобро да се запрашаш каде се парите од трансферите на твојот клуб, бидејќи јас не видов никакви засилувања, а парите се земени. Тоа не ти е малку контрадикторно!? Ако Вардар успеал да направи ваков тим со 200 000 евра, тогаш каков можеше да направи Шкендија со парите од продажбата на играчите? Хасани ако не се лажам е продаден за дупло поголема сума од оваа што ти ја спомнуваш за Вардар.
--- надополнето: 16 март 2012 во 00:50 ---
se gleda deka se razbiras po ovie raboti,pa zatoa i so tebe praam muabet,neli kako izvor ili dokaz e toa koga opstinata (Javna Institucija) sama dava soopstenie za takvo nesto !!! a vaka,na sekogo moze da mu tekne od bilo koja pricina da kaze deka pr.Stanko na Borce mu dava 10000 E mesecno ...
Точно. Но и таквото соопштение не мора да значи дека ќе бидат дадени пари, или подобро да кажам дека ќе биде дадена точната сума на пари. Секогаш може на белиот лист да биде напишана помала или поголема сума... Затоа ти викам, потеклото на парите во овој момент е најмал проблем. Општина Штип дава пари во Брегалница, а според мене тоа треба да го направат сите општини со спортски клубови. Кога веќе не ги трошат парите за паметни и корисни работи, тогаш подобро е тие да се насочат кон унапредување на спортот. Сеуште го имам мислењето дека спортот е најголемата реклама за една општина. Инаку сомнителни пари има во секој клуб, ќе видиме како ќе биде откако сите клубови ќе станат АД.
Да не чита некој од странство ќе се згази од смеење кога ќе види за какви суми правиме муабет. Најдобрите клубови од екс ЈУ трошат повеќе пари на топки и маркери, отколку што најдобрите три македонски клуба имаат буџет.