Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.475
Поени од реакции
9.190
кој човек го води фудбалот кај нас тоа е едно чудо,па згора на тоа добива подршка од УЕФА да не може да биде сменат, навистина не разбирам која е играва што се игра.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Ма нека го суспендираат цело првенство па да бидеме раат, идиоти непсимени и неспособни!

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ova sto se odlozuvase e sve zaradi vardar trebase so metlaurg da igra vo ponedelnik :D a kakvi sa i ovja ... i zosto ako se igrase vcera nemase da igrat 4 prvotimcii,ama pak i od barcelona neka zemat pak ke pagat vo Tetovo :Dza titula ako sakat neka se tepat megu sebe samo da se igra ovoj natprevar posle neka idat i neka igraat metlaurg i vardar i neka praa sto sakat megu sebe....

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ova sto se odlozuvase e sve zaradi vardar trebase so metlaurg da igra vo ponedelnik :D a kakvi sa i ovja ... i zosto ako se igrase vcera nemase da igrat 4 prvotimcii,ama pak i od barcelona neka zemat pak ke pagat vo Tetovo :Dza titula ako sakat neka se tepat megu sebe samo da se igra ovoj natprevar posle neka idat i neka igraat metlaurg i vardar i neka praa sto sakat megu sebe....
:pos:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
PASPARTU-sreken zadovolen,zelbata mu se ostvari..ke imaat vreme za da se spremat za Metalurg :)

П

Паспарту

Гостин
PASPARTU-sreken zadovolen,zelbata mu se ostvari..ke imaat vreme za da se spremat za Metalurg :)
Не ти го сфаќам постов, на кој начин ќе имаме повеќе време да се спремиме за Металург? Не беше логично да се игра четврток - недела, во секој друг случај е исто, односно одложените натпревари ќе се играат среда - недела, евентуално недела - среда. Така да како и да вртиш натпреварите со вас и Металург ќе треба во 4 дена Вардар да ги одигра. Ваквите одложувања најмалку во прилог му одат на Вардар...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Не ти го сфаќам постов, на кој начин ќе имаме повеќе време да се спремиме за Металург? Не беше логично да се игра четврток - недела, во секој друг случај е исто, односно одложените натпревари ќе се играат среда - недела, евентуално недела - среда. Така да како и да вртиш натпреварите со вас и Металург ќе треба во 4 дена Вардар да ги одигра.
me mrzi da ne se vratam nanazad kade imase tvoj post deka vasata uprava vo nikoj slucaj da ne prifati da se igra vo cetvrtok protiv skendija...na toa i mislev,znam deka ke se zgusne terminot za utakmici,od ova sme zasegnati i nie i vie bez isklucok,definitivno FFM pretera,ova ni vo tunguzija go nema

П

Паспарту

Гостин
me mrzi da ne se vratam nanazad kade imase tvoj post deka vasata uprava vo nikoj slucaj da ne prifati da se igra vo cetvrtok protiv skendija...na toa i mislev,znam deka ke se zgusne terminot za utakmici,od ova sme zasegnati i nie i vie bez isklucok,definitivno FFM pretera,ova ni vo tunguzija go nema
Епа за тоа беше постот, да не прифатат во четврток да се игра со Шкендија, а во недела со Металург. Ете после ја одложиле со Металург за понеделник, што според мене е сосема безврска. Ако веќе требаше да се игра против вас во четврток, не знам која е логиката да не се игра во среда, што ќе смени тој еден ден, но еве сега паметниве од ФФМ ги одложија и сите натпревари... :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Кој знае што мутат хари и компанија се мисалм дека у ова има умешано прсти Минчо
И јас мислам исто. Него највеќе му одговара да играат со нас преку недела, пошто ако го загубат тој меч може да се збогуваат со титулата.
Плус им одговара во Тетово да играме во неработен ден со што има поголема шанса да изгубиме некој бод.
Од друга страна нив им пропаднаа подготовките, па пред мечевите со Вардар и Шкендија ќе имаат период на воигрување.
Не гледам кој друг би профитирал од овие глупости...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
nekoja informacija od kaj vas zatoa koga ke se igra utakmicata???

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Нема некое инфо ама се шири веста дека ќе се игра во недела :)
Кај нас повеќето се скептици за тоа дека ќе се игра преку викендот. Велат пак во вторник или среда ќе се игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom