zaradi ne mu konvenira na vardar
Ova sto se odlozuvase e sve zaradi vardar trebase so metlaurg da igra vo ponedelnik a kakvi sa i ovja ... i zosto ako se igrase vcera nemase da igrat 4 prvotimcii,ama pak i od barcelona neka zemat pak ke pagat vo Tetovo za titula ako sakat neka se tepat megu sebe samo da se igra ovoj natprevar posle neka idat i neka igraat metlaurg i vardar i neka praa sto sakat megu sebe....
Не ти го сфаќам постов, на кој начин ќе имаме повеќе време да се спремиме за Металург? Не беше логично да се игра четврток - недела, во секој друг случај е исто, односно одложените натпревари ќе се играат среда - недела, евентуално недела - среда. Така да како и да вртиш натпреварите со вас и Металург ќе треба во 4 дена Вардар да ги одигра. Ваквите одложувања најмалку во прилог му одат на Вардар...PASPARTU-sreken zadovolen,zelbata mu se ostvari..ke imaat vreme za da se spremat za Metalurg
me mrzi da ne se vratam nanazad kade imase tvoj post deka vasata uprava vo nikoj slucaj da ne prifati da se igra vo cetvrtok protiv skendija...na toa i mislev,znam deka ke se zgusne terminot za utakmici,od ova sme zasegnati i nie i vie bez isklucok,definitivno FFM pretera,ova ni vo tunguzija go nemaНе ти го сфаќам постов, на кој начин ќе имаме повеќе време да се спремиме за Металург? Не беше логично да се игра четврток - недела, во секој друг случај е исто, односно одложените натпревари ќе се играат среда - недела, евентуално недела - среда. Така да како и да вртиш натпреварите со вас и Металург ќе треба во 4 дена Вардар да ги одигра.
Епа за тоа беше постот, да не прифатат во четврток да се игра со Шкендија, а во недела со Металург. Ете после ја одложиле со Металург за понеделник, што според мене е сосема безврска. Ако веќе требаше да се игра против вас во четврток, не знам која е логиката да не се игра во среда, што ќе смени тој еден ден, но еве сега паметниве од ФФМ ги одложија и сите натпревари...me mrzi da ne se vratam nanazad kade imase tvoj post deka vasata uprava vo nikoj slucaj da ne prifati da se igra vo cetvrtok protiv skendija...na toa i mislev,znam deka ke se zgusne terminot za utakmici,od ova sme zasegnati i nie i vie bez isklucok,definitivno FFM pretera,ova ni vo tunguzija go nema
Кој знае што мутат хари и компанија се мисалм дека у ова има умешано прсти Минчоhttp://www.mkd.mk/15253/sport/mitev-odlozuvanjeto-na-prvenstvoto-e-za-da-mu-se-nasteti-na-vardar/
И на крајот ние сме најоштетени, ама битно не местат да освоиме титула
И јас мислам исто. Него највеќе му одговара да играат со нас преку недела, пошто ако го загубат тој меч може да се збогуваат со титулата.Кој знае што мутат хари и компанија се мисалм дека у ова има умешано прсти Минчо
Нема некое инфо ама се шири веста дека ќе се игра во неделаnekoja informacija od kaj vas zatoa koga ke se igra utakmicata???
Кај нас повеќето се скептици за тоа дека ќе се игра преку викендот. Велат пак во вторник или среда ќе се игра.Нема некое инфо ама се шири веста дека ќе се игра во недела