Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се само муслиманките покриени,има и калуѓерки, еврејки, вашите баби биле покриени и тоа ли ви смета.
Верувај ми дека и они го полнат џебот на верниците...Кај мене има една исламска заедница и држат предавања - токму од ваков стил...Потоа, ги тераат еден по еден да излагаат за да им дадат на некои по 500 на некои по 1000 денари...Верувај ми дека има профит од ова, зотоа и луѓето преоѓаат во исламот - зотоа што на некој слаб, но доволен начин - стануваат потплатени.. Работни места? Нема проблем - албанските партии се тесно поврзани со исламските заедници...Ти само верувај, учи, клањај и све ќе дојде на свое место...Така они придобија пола од светот...
Изворот не го напоменувам, но е доста веродостоен вистината да им ја мавне од очи на сите верници, притоа убаво да ги опржи.
Еве го цитатот на свештеникот: "Што се однесува до монотеизмот, исламот е најчиста вера."
Abe so sila li gi teraat da se oblakaat ko drolji??? Ne, epa ???
Абе ај... вистина ова?за целиот мој живот кој што го поминав во чаршија, ниту видов, ниту слушнав за некој кој преминал во ислам..ова се само сосила наметнати пропаганди.