Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
ЧУЧИЧУУУУУУУУУУУУ , така јас ги викам мачките-незнам зошто.

Не ми се верува дека вака спијат, види ги бе душички, едвај чекам ова малово мое да потпорасне и да земам маче, сега нејќам има душата да и ја извади.

ЧУЧИЧУУУУУУУУУУУУ , така јас ги викам мачките-незнам зошто.
Хахаха мене таквите чудни прекари и имиња ми се поинтересни, оние другите се досадни веќе сите се исти :)

Не ми се верува дека вака спијат, види ги бе душички, едвај чекам ова малово мое да потпорасне и да земам маче, сега нејќам има душата да и ја извади.

И моите вака спијат :)
Си имаат своја фотеља и секоја вечер заедно си спијат.
Еве слики кога беше мало маченцето.

29gexjm.jpg

205339c.jpg

2hovawx.jpg

149wcip.jpg

^ Коку ќеш,од каде и кога ја зема.
Преубава е

Имам малтезер што го крстив Лука.
Јас му го одбрав името, барав италијанско име затоа што во тој период бев опседната со Италија (не дека сеа не сум), а името мораше да има некое значење. На италијански Lucca значи светлина, а Лука мој ми преставува огромна светлина и среќа во мојот живот, па затоа се одлучив за тоа. :)
Друго.. сум чувала две златни рипки што ги крстив Хари и Џини - спрема ликовите во Хари Потер.
Исто имав и два папагали, машки и женски - Живко и Живка. Не им ги дадов јас имињата ама им беа погодени, имаа многу енергија во нив. :)

Црн Пит Бул, се вика Мона. Се мислeвме прво меѓу Шила, Луна... за на крај да испадне Мона.
Додуша правилно и е Рамона така ја пишува во книшката, а Мона и е нагалено.
Ја крстивме јас и сестра ми, а не добивме инспирација од нигде, туку едноставно нагаѓавме имиња типични за кучиња. Сакав името да и биде уникат ако ја крстевме Шила, али тоа е што е, убаво е и ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom