BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
the choosen one
де чоузен вон
де чоузен вон
Имаш глувчиња дома и ти шеткаат ?Има разлика и те каква... и јас имам стаор - најбоље е, Сотка се вика... пред година дена имав и 13 бебиња од господинот и љубавницата негова... све лепотанчиња.
Да, низ дома ми се шетаа 15 стаорци Тоа беше, само пази кај газиш. Од сите бебиња си остаив само едно, нормално и мојот лепотан си го чувам сеуште, али бебето порасна година и кусур, и ваљда се створи некое ривалство помеѓу мажјациве, па цело време се тепаа, и за жал малиот умре од нигде никаде. Ја се збунив, зашо на него немаше никакви видливи рани, многу мала промена на расположение која мене не ме загрижуваше, мислејќи дека е обична настинка, али не била и ми умре, а татково имаше отворен стомак, буквално цревата му се гледаа... среќа он е добар сега, али пак е сам...Имаш глувчиња дома и ти шеткаат ?
Увек порано плачев баба кога ги фаќаше у стапица и ги давеше во кофа вода. Колку беа жални. Сакам да си земам некое, ама со ова ѕверов дома што го имам несакам да замислам што ќе се случи, плус ко што е асоцијален и размазен...
што боја е мачката а и јако име и мене ми се свигја, ама што е машко или женско? {за машко--срце а за женско срцка}голем љубител сум на животни и имам чувано повеќе , моментално имам мачор кој се вика срце(им давам чудни за некои смешни имиња ама така си го завикав затоа што кога беше мал имаше шара на крзното под муцето од срце) . пред тоа заедно со срце го чував и медо кој му беше братче ама за жал ми го отруа претходно чував друг мачор микеланџело кој едноставно го снема. имам чувано и кучиња и папагал. сеуште неможам да ги преболам , и не можам да сфатам како постојат луѓе кои би се осмелиле да одземат живот. таквите треба да се казнат !
Зашто????? Овие се од отровниците или?Се продаваат Тарантули ХИТНО!!!
Си имам зорт, пари ми требаат, инаку сите тарантули се отровници, али не се сите смртоносни.Зашто????? Овие се од отровниците или?
Штета, не ги разликувам
Не ги продавај Пари секогаш ќе бидат потребни, тоа не е изговор да се разделиш од единственото нешто што ти предизвикува задоволство. Не ги продаваааааааааај!Си имам зорт, пари ми требаат, инаку сите тарантули се отровници, али не се сите смртоносни.
Па на тоа мислев де... Имам другарка што сака егзотични животињи... па ќе се распрашам.Си имам зорт, пари ми требаат, инаку сите тарантули се отровници, али не се сите смртоносни.