Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
ццц Голден Стејт си ставија јаже околу вратот. дадеа го Елис, нивниот најдобар играч
со Кари добар тандем беа
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Трејдуван е уше од вчера, како може да игра..^ е сеа дали ќе игра Монта ???
ако не игра, не би требало да претставуват проблем
абе да, ама ваљда нема уште денеска да дебитира во Бакс, па затоа ме збуни малцеТрејдуван е уше од вчера, како може да игра..
Не играше ни вчера против Kings. Би можел да дебитира вечер за Bucks, зашо да не. Ништо не ме чуди во NBA, кога гледам какви чудаци се и играат по 3 натпревари во 3 дена..абе да, ама ваљда нема уште денеска да дебитира во Бакс, па затоа ме збуни малце
Оди на nba.com ова го пишит:е колку е точно овоа за Д’Антони![]()
Искрено брат ве жалам ако биден и дилов за Бисли да дојде во Лејкерс.....во тој случај Блејк ќе иде кај вас, џабе парите ќе ги зема и лебот ќе го јаде.Има да им пишам негде на Блејзерс страната, а бе лигапас заради вас сум купил вие се заебавате, дај нека прават некој трејд било што или нов тренер зашто вака не оди, мора некоја промена, се нервирам, само Олдриџ на ниво, другиве изгубени во свемир![]()
Па еве Крафорд не игра денес, а он би требало во Минесота, така да мислам дека Блејк ќе се врати, ама па како игра Фелтон дури и добро ќе испадне, а плус и пик од прва рунда, важно некоја промена да се направи. туку уште не можам да преболам што се распадна без вистински да заигра големата тројка Рој, Олдриџ, Оден, тоа ќе беше јако али тоа е.Искрено брат ве жалам ако биден и дилов за Бисли да дојде во Лејкерс.....во тој случај Блејк ќе иде кај вас, џабе парите ќе ги зема и лебот ќе го јаде.