Чекај сега, ова за турново нешто е многу сигурно ???Turnovo-Sileks tip 1 koef:2,35 ( namestena )
Grbalj-Mogren tip 2 koef:2,70
Zeta-Sutjeska tip x2 koef:2,30
Igrac od Turnovo taka mi kazaЧекај сега, ова за турново нешто е многу сигурно ???
Napredok i Teteks ne mozi da imaat 3 za 3 koga lani ednata nereseno zavrsiМожно е, си ги даваат три за три...
Напредок и Тетекс си го имаат три за три, исто и 11 Октомври и Тетекс.
Силекс увек им ја дава на Шкендија и никогаш не губи од Металург
Па таа е третата, три заа три значи си даваат по три бода во првите два круга.Napredok i Teteks ne mozi da imaat 3 za 3 koga lani ednata nereseno zavrsi
znaes nekoja strana na net koja gi dava megusebnive makedonski dueli nanazad barem 5 god?ako znaes kazi jaПа таа е третата, три заа три значи си даваат по три бода во првите два круга.
Слушај ми го зборот, сигурен кец е
Не се залетувај многу за ВардарСтајте си утре пари на Војводина 2ка (2.20) или дупла победа 11 коефициент поарно здравје, исто и на Вардар четврток!
ffm.com.mkznaes nekoja strana na net koja gi dava megusebnive makedonski dueli nanazad barem 5 god?ako znaes kazi ja
Na koj stadion ke se igra<bidejki slusnav vo tetovo im zabranile da igraaat?Коа спомнавте погоре Турново.
Утре, Тетекс-Напредок - 1
Искрено врска неам на кој стадион ќе се игра.Na koj stadion ke se igra<bidejki slusnav vo tetovo im zabranile da igraaat?