Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде вечер најважниот натпревар за нас до сега во сезонава се надевам ќе тргнеме напаѓачки како против Хофенхајм се надевам нема да примиме први гол после многу ќе биде тешко знаејќи и колку е тимот психички слаб. Како и да е освен ако не водиме 3-0 ќе биде неизвесно до самиот крај. Судија ќе биде Mark Clattenburg од Англија

ја сепак стојам на моето мислење дека ако не дадеме гол два во раната фаза од натпреварот,како ќе одминува времето ќе станеме понервозни и ќе напаѓаме без никаква идеја..дај боже да ме демантираат ама до сега сум го приметил тоа...

Убеден сум дека брзо ќе дадеме гол....Фората ќе биде брзо да се даде уште еден,за посмирено да се игра...1:0 ништо не значи,со нивен еден гол може да стане срање...Такада на ура треба да се напунат за да се контролира играта... 3 или 4:0 по мое без проблем ќе биде!

Ќе ве даваат ли на Канал 5+ вечер?

Можен состав?

Можен состав?

...........................................НОЕР...............................................
.......ЛАМ..........БОАТЕНГ...БАДШТУБЕР..........КОНТЕНТО.......
.........................ЛУИЗ ГУСТАВО......КРОС................................
.........РОБЕН......................МИЛЕР.....................РИБЕРИ.......
.....................................МАРИО ГОМЕЗ.................................

Мислам дека нема да ризикуваат и Швајни ќе игра од прва, исто така мислам дека Контенто нема да игра толку важен натпревар, туку Алаба ќе биде лев бек. И секако типувам на победа и четвртфинале.

Ќе биде интересни до крај, клучна како што викае партијата во Дортмунд но не сум сигурен дека Беарн ќе тепа. 3 победи по ред Дортмунд има со Баерн плус дома игра а Баерн на гости не е баш добар годинава. И секако дека Дортмунд многу ретко губи но ќе видиме. Тамам и тогаш Геце ни се враќа ;)

Se sekavas pred nekolku sezoni koga ne bevme bas taka sjajni pa 4 komada primivte :D

Епа баварци , тоа е тоа ... вечер е да се биде или не... нека ни е со среќа

Истиот состав ко против Хофенхајм Швајни на клупа момент на сезоната за нас ќе бидат долги 90 минути

Истиот состав ко против Хофенхајм Швајни на клупа момент на сезоната за нас ќе бидат долги 90 минути

Море има да ги торпедираме овие да незнаат кај дошле....

Ајде вечер најважниот натпревар за нас до сега во сезонава се надевам ќе тргнеме напаѓачки како против Хофенхајм се надевам нема да примиме први гол после многу ќе биде тешко знаејќи и колку е тимот психички слаб. Како и да е освен ако не водиме 3-0 ќе биде неизвесно до самиот крај. Судија ќе биде Mark Clattenburg од Англија

Овој Клатенбург многу лесно вади црвени картони ама па ретко греши за други ситуации, еден од посолидните. Со среќа вечер :)

Овој Клатенбург многу лесно вади црвени картони ама па ретко греши за други ситуации, еден од посолидните. Со среќа вечер :)

Ставив 300 ден. дека ќе има пенал за Баерн, солиден коеф. 5.00, очекувам Клатенбург да ме извади! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom