Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
сега за сега Себастијан ми е фаворит, уште епизода - две да видам што - како

а старно е смешно Жаре кога зборува српски :facepalm:

Баш Вип се тие од кај нас што ги пратија. :tapp:
Боже, Боже..

Жаре има проблем со падежи, а оваа нашава денес јас не ја чув да гукне.
o_O

Ја мислам типов ќе ги среди сите :D
Ми изгледа како опасна фаца и доста снаодлив..

image.jpg

Тони Зен тој Џандаро и глумицана ja имаа историската шанса јавно да кажат шо мислат за Жаре бербер....

Немаа муда да кажат дека е сељак! :)

сега за сега Себастијан ми е фаворит, уште епизода - две да видам што - како

а старно е смешно Жаре кога зборува српски :facepalm:

И мене ми е сега за сега фаворит Себастијан... Жаре слабо и таа Александра.

Вчера како муви без глави беа, само одеа, правеа нешто, а всушност ништо не правеа.
Според најавава денеска племенските водичи ќе се бираат и првата борба ќе биде.

Хаос од лаос, овие ако се ВИП ја глаата ќе си ја исечам, све „Непознати лица“ и бештии до коска, осеќам ако до сега во срвајвр не сте гледале порн ситуации, сега има да ги има траст ми, онде бре треба да се избира која е поголема курождерка од нив и круна со машки полов орган да и стаат, господе спаси ги момците отидоа јабана!
Фаворити немам бидејќи сеуште ми се нема некој истакнато, така да ај ќе видиме што ќе биде понатака....
дгдг дгдг дгдг дгдг дгдг...

катастрофа е годинава,лани беше каде каде подобро од годинешново..ама ај почеток е ќе видиме како ќе се развива понатака

Два моменти на зборување на Жаре до сега,првиот пат и кажа на некоја постара така беше,"Што мислиш ти Мија зошто уште никој ни се нема обратено" и вториот пат се спука со таа кељавицата демек се трошело тоа за палење оган. :icon_lol:

Вечер треба да ги поделат,бар нека се намали на пола неписменоста,зошто овие вистина опасно неспособни ми делуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom