- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Ибра кон новинарка: Кој к*р ме гледаш?
мора еден добар лев бек за прва постава да се земе,еден копач ако замине некој од овие..гледам се поврзуваме со Маскерано тоа би било екстра но Барса да го продаде него не ми се верува..напад не ни треба толку ако Пато не се повредува толку,Касано да е фит и заедно со Ибра и Робињо би имале добри опции во нападот тука е и Ел Шарави заедно со Макси за да потполнат.Ако се збори за средината на Милан за наредната сезона би биле:
Дефанзивни халфови (копачи) Бомел,Амбро,Минтари и Фламини.
Офанзивни: Ночерино,Аквилани,Боатенг,Емануелсон,Монтоливо и Меркел
Денешниов фудбал не гледа офавзивно дфанзивни треба да си и едно и друго.
како и да е од овие како прва опција би биле : Бомел,Аквилани,Ночерино и Боатенг....
Со парма ќе биде потешко него со рома ...2 следни меча зе решавачки за шампионската титула спорет мене Парма Рома ако се победат 80 % е завршена работата се враќат сите играчи но едно ме плаши играме лошо во дербите така што со Рома идеме на се или ништо барем едно дерби да добиеме
Дургар, ај научи се да пишуваш прво.Кога ќе научиш да пишуваш дојди пак.2 следни меча зе решавачки за шампионската титула спорет мене Парма Рома ако се победат 80 % е завршена работата се враќат сите играчи но едно ме плаши играме лошо во дербите така што со Рома идеме на се или ништо барем едно дерби да добиеме
Јас сакам со нив, да ги исплескаме.Претходната утакмица се спасија некако...http://www.goal.com/en-india/news/138/spain/2012/03/12/2962683/barcelona-coach-guardiola-wants-to-avoid-ac-milan-in
Гвардиола сака да не избегне во четврт финале,да не се паднеме со нив.
Сигурно се плаши
Гвардиола сака да не избегне во четврт финале,да не се паднеме со нив.
Сигурно се плаши
There are two months at the end of the season, and Galliani is almost time to decide. In addition to market entry for the Rossoneri will have to make decisions about the thorny issue of contract renewals. There are eleven in the Rossoneri expires in June, almost a whole team, of which only half the adventure will continue with the Rossoneri. Currently only Gattuso and Muntari are sure of the place. Growl out from the start of the season for the eye problem, has already had the necessary assurances from Galliani, the Ghanaian is currently on loan from 1 July and will sign a three year with AC Milan. They have good chances of staying for another year Ambrosini, Nesta and Roma, as well as Van Bommel, who is thinking of postponing the return of twelve months in the Netherlands.
On the list of starters could end Seedorf, one adventure to Brazil or the United States, Flamini, who has an engagement of 4.5 million euros net per season and Zambrotta, that does not fall more in the technical plans of Allegri. Mario Yepes, who will return to South America, and Filippo Inzaghi. The striker was born in 1973 still has a great desire to play, itself an active player, but Milan can not guarantee him the space. In agreement with Galliani Super Pippo will be free to choose his next destination. Far from Milan.
Да се земе Коларов и мирна глава на позиција лев бек .мора еден добар лев бек за прва постава да се земе,еден копач ако замине некој од овие..гледам се поврзуваме со Маскерано тоа би било екстра но Барса да го продаде него не ми се верува..напад не ни треба толку ако Пато не се повредува толку,Касано да е фит и заедно со Ибра и Робињо би имале добри опции во нападот тука е и Ел Шарави заедно со Макси за да потполнат.
Ова ти е ‘‘ебате комшијата‘‘
Колку пута сум ги помешал Урби и Робињо само
Братучеди са
Колку пута сум ги помешал Урби и Робињо само