Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.905
Поени од реакции
30.841
Гол што Рамос ни го шибна во дресот на Севиља.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Абе каков Сахин.. Цела сезона нема одиграно вкупно 2 утакмици, па сега баш ќе го ставаме да игра на местото на моторот на екипата. Сепак е ова 1/8 финале во ЛШ а не некој кока кола куп. Нека си почне Мурињо со најсилната формација, нека им начукаат на ЦСКА рано рано 2-3 кола, па после нека го вади Алонсо и ако има некој друг таков како него шо е под закана заради картон да не ја игра следната утакмица.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ добар аватар! :D

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Бивша ми е :) Него ти кажи дали размисли од кој играч сакаш дрес да ти купам за наредната сезона? (со едно мало 10-че на левиот ракав нормално)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Бивша ми е :) Него ти кажи дали размисли од кој играч сакаш дрес да ти купам за наредната сезона? (со едно мало 10-че на левиот ракав нормално)
хаха бивша..ако не излажаш не те бива...:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Од Кедира, пошто догодина изгледа ќе имаме зелени дресови (така се спомнува деновиве), исти ко швабиве, па да ми биде две у едно... :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе какво одмарање на Алонсо не се зафркавајте. Препаметен играч е за да не добие жолт картон кога највеке треба. Само не ми е јасно дали после мечов му се бришат жолтите картони или не ...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Шо знам, во програма не не пишува, али можеби не се вметнале :)

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Опааааааааааааа

Сефте за Сахин оваа година. Мада зашто Каљехон не е викнат??????

Jose Mourinho has called up 19 players (18 first team squad plus Tomas Mejias) to address the second leg of Champions League first knockout round against CSKA Moscow (Wednesday, 20:45 pm Autonomous). Оff the list Coentrão, Di Maria, injury, and Carvalho, Callehon and Altintop, due to technical decision.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Само да не ни коментира Зоки :facepalm:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Пресконференција пред дуелот со Цска Москва
Жозе Мурињо:
-За формацијата:
Н:Дали ќе играте утре со еден или со двајца напаѓачи?
Ж.М.: Ќе играм со тројца напаѓачи утре, не двајца.
-За навивачите:
Ние играме натпревари надвор каде противничките навивачи играат заедно со своите екипи. Се случи тоа во Liga, на пример со Vallecano, Betis, се случи и во ЛШ во Москва. Сега кога имаме отворен резултат, би било важно публиката да помогне.
-За натпреварот:
Јас пред се, се плашам од фудбалот. Многу пати знае да те издаде, да изненади и не секогаш подобрата екипа победува. Со 1-1 имаме причина да бидеме во предност но и не. Они се силна екипа, физички, во контра напад, знаат да бранат. Ја имаат својата Советска култура. Имам искуство со нив и ги знам многу добро тешкотиите. Утре мора да бидеме сериозни, да дадеме максимум. И ако можеме да сметаме на публиката би било одлично.
Оваа екипа во последните две години има 19 натпревари во ЛШ и знаеш кој натпревар го изгуби. Имаме голема самодоверба. Не се плашиме од ништо и никого. Но знаеме дека играме ЛШ и дека играме против екипи шампиони во своите држави. Но немаме никаков комплекс и сакаме да играме.
-За напаѓачите:
Секој кој ќе излезе на терен треба да даде максимум. За тренерот да биде смирен мора двајцата Benzema и Higuaín да бидат подготвени. Прочитав дека сум имал проблем. Имав проблем кога едниот беше повреден или не беше во форма, сега кога ги имам двајцата немам никаков проблем.
-За иднината:
Во фудбалот нема чуда. Изненадување да, но чуда не. Ако CSKA победи нема да биде чудо, ќе биде затоа што направиле повеќе од нас. Мојата иднина не зависи од овој натпревар, не знам дали клубот би ме отпуштил, но за мојата иднина ова не е одлучувачки натпревар. Не донесувам одлуки на база на еден натпревар.
Не ми зависи иднината од тоа дали ќе ја освојам ЛШ на крај од сезоната.
Н: Дали сакате да се сретнете со Barcelona заради реванш?
Ж.М.: Би сакал да победиме утре.
- За Меси:
Ги видов 5те голови на Messi. Одлично беше тоа, но не е лесно да се дадат 5 голови во ЛШ. Тоа беше добра ноќ за него.
- За важноста во Реал мадрид:
Н:Кој е најважен во екипата?
Ж.М.: Овде културата ни вели дека сите сме подеднакво значајни. Секој со својата мисија, без разлика дали е играч, тренер, помошник... секој го дава своето и е подеднакво важен.

Kajgana Shop

На врв Bottom