Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Може ли некој да ми објасни тука или ПП како е тоа со резервацијата на ливче во спортлајф .. на нет го пишувам и после кога сакам можам да одам да го уплатам пред да почнат утакмиците или ..??
Tokmu taka i mislam deka koeficientot vo slucaj da padne si ostanuva ist kako vo momentot na rezervacijata.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Според мене ова е класично делење бодови, а и коефициентов е добар за Х2 и за чиста 2

http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-league-two-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6778837
Да ама види зошто http://www.rezultati.com/utakmica/bgY5eNAp/#omjer ....според ова покажува дека во нивните досегашни играња,секогаш гостинот победувал.:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lux

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Интер : Марсеј 3+

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Според мене ова е класично делење бодови, а и коефициентов е добар за Х2 и за чиста 2

http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-league-two-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6778837
Ако ја видиш табелата пак на Кроули Таун очајно му требаат 3 бода...Алдершот не иде ни горе ни доле...нит ќе отпадне нит има бодои да се бори да игра во некој си плејоф за да оди една лига погоре...јас мислам тука ќе биде Т1 Кроули плус 5 утакмици е без победа во лига...јас мислам дека барем 2 гола ќе му начука на Алдершот

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не знам зашто,ама мислам дека Баерн Минхен со Базел е 7+ :sneaky:
--- надополнето: 13 март 2012 во 03:54 ---
Немој бе да гледаш статистики на резултати.ком во омјер -.- жити мене
зашо не?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Идам после да уплатам

Баерн иде даље
Интер 1х
Реал 1
ова на 1500 , има 2.1 во спортлајф

Баерн иде даље
Интер иде даље
Реал 1
Ова на 500 , има 4.3 во спортлајф

Среќно на сите денес :)

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Луѓе,на нет има страни што споредуваат коефициенти од повеќе букмејкери и често се дешава да испадне комбинација на три различни букмејкери да имаш ќар што и да пишеш,на пример збирот од 1X2 поделен со 3 да е над 3,односно да те покрива на секој влог со минимална заработка.Дали некој знае дали овие букмејкери што нудат обложување исплаќаат регуларно сигурно!?http://www.odds1x2.com/sureBets.aspx еве овде на пример,на првата утакмица имаш ќар од 2.6%на твојата уплата,а ете ги исто и букмејкерите."centrebet,betfair,bet365.Да не бидам офтопик Derby : Nothingam - 2 ;)

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Луѓе,на нет има страни што споредуваат коефициенти од повеќе букмејкери и често се дешава да испадне комбинација на три различни букмејкери да имаш ќар што и да пишеш,на пример збирот од 1X2 поделен со 3 да е над 3,односно да те покрива на секој влог со минимална заработка.Дали некој знае дали овие букмејкери што нудат обложување исплаќаат регуларно сигурно!?http://www.odds1x2.com/sureBets.aspx еве овде на пример,на првата утакмица имаш ќар од 2.6%на твојата уплата,а ете ги исто и букмејкерите."centrebet,betfair,bet365.Да не бидам офтопик Derby : Nothingam - 2 ;)
да само што треба по илјада евра дневно да вртиш за да земеш некои 20-30 евра...и тоа под услов да те исплатат.

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Епа се начеквит и 20%-30% посто заработка на пример,со DrawNoBet на нула да ти вратат исплата,иначе и пола евро на ден сигурно е топ според мене.Е тоа и мене ми беше,дали ќе исплатат? :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830

да класично ти е ова!!!
освен во ФА купот во 2007/2008 се друго е класична поделба на бодови!
Вреди да се проба, макар на Х2.

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Па како прво треба на минимум десет страни-сајтови да ставиш по неколку стотини евра. како второ тие страни не секогаш прифаќаат кладби од по 500-600 евра на сингл. и како трето секогаш е можно некоја од тие страни да не ти го прифати влогот во смисла се сменил коефициентот, ја затвориле утакмицата, грешка во процесирањето. И што ќе правиш после? :) не знам ова е ептен сериозна коцка ако сакаш повели, јас се кладам само за забава :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ако ја видиш табелата пак на Кроули Таун очајно му требаат 3 бода...Алдершот не иде ни горе ни доле...нит ќе отпадне нит има бодои да се бори да игра во некој си плејоф за да оди една лига погоре...јас мислам тука ќе биде Т1 Кроули плус 5 утакмици е без победа во лига...јас мислам дека барем 2 гола ќе му начука на Алдершот
нема то врска. ако е ова договорено, договорени се и други утакници пред почеток. плус, кроули има 2-3 утакмици помалку од останатите конкуренти.
за крај, барем 90% од луѓето би размислувале како тебе и би играле на кроули, шо ја прави идеална оваа утакмица за местење-мое мислење е ова.
ја ќе ја пробам 2 на средно, околу 500 и Х2 заедно со реал, баерн 1 и интер 1Х за 1500 ден.

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Па како прво треба на минимум десет страни-сајтови да ставиш по неколку стотини евра. како второ тие страни не секогаш прифаќаат кладби од по 500-600 евра на сингл. и како трето секогаш е можно некоја од тие страни да не ти го прифати влогот во смисла се сменил коефициентот, ја затвориле утакмицата, грешка во процесирањето. И што ќе правиш после? :) не знам ова е ептен сериозна коцка ако сакаш повели, јас се кладам само за забава :)
Тоа е тоа,само што на тероија звучи " нишај врата земај плата " :)

Kajgana Shop

На врв Bottom