NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ЛОЛ..како мислиш во што не му се???..во квалитет??..во квалитет Роуз и Дурант се најдобри миоментално..во трофеи??..добро се погодија генерациите и освоја што освоја ..ама не играше сам во тимот..како што гледаш сегашноста се рачуна а многу добро гледам кој е кој моментално во НБА ..не знам што сакате да кажите..ќе се види што како во плејофот но да не јадите пак некоја метла како лани против Далас па после пак Бајнам говедото да мава по некој друг..
Кој е кој МОМЕНТАЛНО? За понеделник збориме или за саботата? Се гледа кој е кој во NBA a не од завчера... Ако гледаш вака, значи Џордан е никој и ништо.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

Wait, we talkin bout Practice? No. BAR FIGHT!
Ѕвер :pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Остави ти сезона ..ја за кариера мислев.. титули,мвп награди,признанија,рекорди итн.. Брајант едино можеш со Џордан да го споредуваш,а со тие што ми ги броиш е смешно.. не играл сам..хаха..не бе ова тенис е индивидуален спорт :pos:
па вие го величите како небаре за господ се работи....јкариерата и трофеите не иргаат на баскетот туку играат моменталната форма и физичката подготовка!
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:47 ---
Кој е кој МОМЕНТАЛНО? За понеделник збориме или за саботата? Се гледа кој е кој во NBA a не од завчера... Ако гледаш вака, значи Џордан е никој и ништо.
моментално..за оваа сезона комплетно ,,јас така гледам не ме интересирале во минатото што правеле другите ....тоа што Џордан е најдобар во ситоријата секоја чест но тој веќе не игра повеќе и не мроа дотолку да се кажува за него што и зошто!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
па вие го величите како небаре за господ се работи....јкариерата и трофеите не иргаат на баскетот туку играат моменталната форма и физичката подготовка!
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:47 ---

моментално..за оваа сезона комплетно ,,јас така гледам не ме интересирале во минатото што правеле другите ....тоа што Џордан е најдобар во ситоријата секоја чест но тој веќе не игра повеќе и не мроа дотолку да се кажува за него што и зошто!

Aј нема врска :) Гледам дека не го сакаш,тесваќам..и ја него сакам Кики Роналдо ама за некој он е најдобар на сите времиња..така да тешко да се договориме ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.635
Па најбољи стрелец е моментално Коби, ако глеаме така. :D Или ни тоа не важи според твојов муабет, инаку се согласувам дека Дурант, Роуз и Леброн играат супер оваа сезона и помеѓу нив ќе се одлучува за емвипи, Лејкерс ко тим се слаби сезонава а при тој избор ова ќе одлучува освен ако не го поправат скорот драстично, најслаби се на плејмејкерската позиција у лига, имаат најслаба клупа, ужасни се од линија за 3 и тн и тн, само Коби и Бајнам отскокнуваат и играат одлично.

п.с. Цитро и ти ли си за лејкерс бе ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Само до Четврток можат да се прават трејдови?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само до Четврток можат да се прават трејдови?
15 Март е последниот ден, до тогаш Pau Gasol и Dwight Howard ќе шетаат негде, а може и да си направат нати го дај ми го :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Aј нема врска :) Гледам дека не го сакаш,тесваќам..и ја него сакам Кики Роналдо ама за некој он е најдобар на сите времиња..така да тешко да се договориме ;)
е и ова првпат слушам :pos:

Уште 3 дена останват до трејд дедлајн, ниеден трејд немаше досега :confused:

Иначе на западот каша попара ќе биди ова година освен Оклахома нема друг фаворит за да влези втора рунда
Денес да беше плејофот ова ќе беа утакмиците- Оклахома-Хјустон, Спарси-Далас, Лејкерс-Денвер, Мемфис-Клиперс... :drk:
--- надополнето: 12 март 2012 во 19:55 ---
пс Гледајте го видеото денот ќе ви се напрај

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.445
Поени од реакции
5.570
Подршка од Рафа за Рики :)

L

Löwe

Гостин
Многу јак акцент има Рафа на Англискиов. АЈ ВАН СЕНТ МАЈ СУПОРТ ТО РИКИ (со тврдо Р) се смеев кога го гледав првпат :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.485
Поени од реакции
35.216

Комплекси се заебана работа, нели брале?

Туку, ај подсети ме што фактор си ти уствари да кажуваш дека на тема НБА не треба да се зборува за најдобрите великани на играта?

Материјал за дополнително набивање комплекси:

1. Џордан
2. Коби
...
..
.

... другите. ;)

П.С. Дополнителен материјал за дополнително набивање комплекси: број 2 сеуште може да стане број 1, има време. (y)

П.П.С Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби, Џордан, Коби....:)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Само дете кое 2-3 сезони гледа НБА може да збори против Коби и се што има тој направено!

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Сепак да не заборавиме дека Џордан и Коби не се веднаш еден зад друг, туку има неколку играчи меѓу нив како Карим, Вилт, Расел, Лери, Меџик, Хаким па и Шек и Тимчо се тука негде. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom