Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Ma samo da se glupi ovie od skendija da prifatat takvo nesto..ova gi nadminuva site granici definitivno..kako prvo terenot ne e suspendiran,kako vtoro nema nikakva elementarna nepogoda ili voena sostojba ili policiski cas..kako treto ako smetat deka tetovo ne pripaga vo ovaa drzava togas ne znam ama mislam deka skendija treba da ja napusti ova liga i da se vkluci vo albanskata super liga ...ova veke ne lici na nistoooooo
Нема што да прифатат, наредба од МВР е тоа.

Ние сакавме да се игра во 13 часот во сабота? Не, ама кој не прашува кога МВР оценило дека само во тој термин може да го обезбедат мечот бидејќи нема да има многу публика.

П

Паспарту

Гостин
Ma samo da se glupi ovie od skendija da prifatat takvo nesto..ova gi nadminuva site granici definitivno..kako prvo terenot ne e suspendiran,kako vtoro nema nikakva elementarna nepogoda ili voena sostojba ili policiski cas..kako treto ako smetat deka tetovo ne pripaga vo ovaa drzava togas ne znam ama mislam deka skendija treba da ja napusti ova liga i da se vkluci vo albanskata super liga ...ova veke ne lici na nistoooooo
Така лесно се влегува во лига од друга држава... :facepalm:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Nekoj kaj fan klub fk vardar pisuvase deka zosto ke imat 20 000 ne vie sto imate po 500 sekoj natprevar :) ako se igra vo tetovoo moze i 20 000 da imate ne se igra deka vasite igraci se plasat da ne primat 5 6 7 pa moze i 10 golovi zosto vo tetovo nemozat da praat akcia ne da davat gol toa neka go mislat :) vardar ne znae da igra fudbal svee gi namestat natprevarite :) AMA PAK KE VE POBEDIME 100%% i kade da se igraaa niee tamuu smee .......
ГЛУП СИ ИЛИ ТРЕНИРАШ?????

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Просветли ме?

И сам треба да бидеш свесен дека не е баш време за оваа утакмица.

Повикувате да се повтори 14.03 почеток на војната, во време кога низ Македонијава етничките односи се на налошо ниво во последниве 10 години, а од друга страна цитирам "ОСЛОБОДЕТЕ ГИ ЈАТЕЛЕ И ТИТЕЛЕ ЗАТОА ШТО НЕ ЗНАЕТЕ НА ШТО СЕ СМЕ СПРЕМНИ".

Епа играјте вон Тетово кога сте глупи.

Да сакаа нас да ни угодат немаше првата да ја играме во сабота во 13 часот ;)

Полицијата е неспособна, неможат да организирааат меч од висок ризик во моментов и крај.
Значи и полицијата се плаши од БАЛИСТИТЕ!!??

Што навивачка група ќе прави војна??

Ете нека се игра во Тетово ако сакаат и од 9 сабајле нека биде ;)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

Вие сте се,само не навивачка група.Убаво ти кажа Saber,кој ве тераше да се заканувате за тие киселите ваши воџи????Епа трпете си сеа.

П

Паспарту

Гостин
Ало не важи само за вас, туку и за Тетекс и Ренова, не си давајте до толку значење како и овој Илир Елмазовски. Пред 2 дена задоволни со 3 место и без планови за нешто повеќе, сега титулата им ја зема ФФМ... Да не знае човек каде прво да се насмее.

Ултра, што не поднесете барање да играте во албанска или косовска лига ако е толку лесно!? Чим не ве сакаат тука, тогаш според твоите зборови сигурно одма ќе ве примат таму... Истиве финти ги користевте и кога требаше пред неколку години да ве суспендираат со највисока казна, т.е. со исфрлање во најнизок ранг.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047

Не се плаши од Балистите туку од локалната полиција која нема да спречи евентуален инцидент, полиција која радо и би помогнала во тепање на недолжни граѓани или играчите на Вардар, а секако и од Тетовскиот тунел :tapp:

Јас сум да се игра во Тетово, ама нека го одложат за две недели или повеќе, таман да помине густиот распоред :icon_mrgr:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не се плаши од Балистите туку од локалната полиција која нема да спречи евентуален инцидент, полиција која радо и би помогнала во тепање на недолжни граѓани или играчите на Вардар, а секако и од Тетовскиот тунел :tapp:

Јас сум да се игра во Тетово, ама нека го одложат за две недели или повеќе, таман да помине густиот распоред :icon_mrgr:
Хах од полицијата се плашат а се знае дека кога има меч од висок ризик во Тетово доаѓа целата војска. Нема врска ова со полицијата.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
i debilno i licemerno e da se sporeduvat ekipi na renova i tetex so skendija slucajov...pa se znae i se gleda od avion deka ova samo protiv skendija se pravi,tetex i renova zaedno cela sezona+minata da gi brois kako domakini povise od vkupno 7.000 nemale publika

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.047
Хах од полицијата се плашат а се знае дека кога има меч од висок ризик во Тетово доаѓа целата војска. Нема врска ова со полицијата.
Има врска и со полицијата, и со состојбата во изминатава недела во Македонија, и со јавните закани од вашата навивачка група.

П

Паспарту

Гостин
И според тебе зошто не се дозволува да се игра во Тетово? :)
--- надополнето: 12 март 2012 во 20:41 ---
i debilno i licemerno e da se sporeduvat ekipi na renova i tetex so skendija slucajov...pa se znae i se gleda od avion deka ova samo protiv skendija se pravi,tetex i renova zaedno cela sezona+minata da gi brois kako domakini povise od vkupno 7.000 nemale publika
Другар, ај прочитај си го постот неколку пати и ќе сфатиш каде си згрешил. Кажа еден куп глупости кои немаат никаква врска со дискусијата.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ало не важи само за вас, туку и за Тетекс и Ренова, не си давајте до толку значење како и овој Илир Елмазовски. Пред 2 дена задоволни со 3 место и без планови за нешто повеќе, сега титулата им ја зема ФФМ... Да не знае човек каде прво да се насмее.

Ултра, што не поднесете барање да играте во албанска или косовска лига ако е толку лесно!? Чим не ве сакаат тука, тогаш според твоите зборови сигурно одма ќе ве примат таму... Истиве финти ги користевте и кога требаше пред неколку години да ве суспендираат со највисока казна, т.е. со исфрлање во најнизок ранг.
А дали требаше особено за Шкендија да важи оваа забрана.
Се знае за кого се прави ова, демек многу тензии ќе има на болдираниве мечеви:

1.Ф,К."Шкендија"(Т)-Ф.К."Вардар"(С) на 14.03.2012 год (20 коло)
2.Ф.К."Тетекс"(Т)-Ф.К."Напредок"(К) на 15.03.2012 год(20 коло)
3.Ф.К."Шкендија"(Т)-Ф.К."Тетекс"(Т) на 18.03.2012 год (21 коло)
4.Ф.К."Ренова"(Џ)-Ф.К."Напредок"(К) на 18.03.2012 год(21 коло)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom