Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Док се тепавте владата ви го напика со ново поскапување на дериватите. Акумулираната негативна енергија сложно истурете ја на Илинденска ББ. Ебати народот глуп.
Ајдееееее

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Значи ѓаур не е погрден збор?
мене искрено не ме навредува. јас не верувам во Мухамед напротив Библијата е против лажни пророци. И ако негов следбеник ме нарече мене Каур односно неверник мене тоа не ме навредува затоа што тоа е вистината јас сум неверник во Мухамед и во исламската религија. Не знам што може да ме навреди некој што ме нарекува неверник а неговата религија е прозилезена 600 години после религијата на кој јас припаѓам. Дури е и смешно.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Значи 6 миљарди од 7, Каури (кафири) во светот се ѓаволи, јас сум ѓавол значи, еј жити се не објаснувај
Од 7 милијарди и нешто жители на планетава, Муслимани се грубо кажано некаде помеѓу 1,5 до 2 милијарди преку сила.
Значи минимум 5 милијарди луѓе на планетава се НеМуслимани т.е. кафири/ќафири/каури/ѓаури... без разлика дали се Христијани, Евреи, Хинду, Будисти, Шинто, Атеисти, Анимисти и.т.н.
Значи 5 милијарди и кусур народ на планетава се будали и неверници(каури), а само тие 1.5-2 милијарди се паметни и верници, ма немој ! :pos: :pos:

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Имаш некоеси мото дека секој непријател на атињаните е твој пријател епа Турција е најголем непријател на грците
Тука се сложуваме. Нема потреба од навреди. Турција си има свои легитимни интереси и си ги брка. Ако Турција беше толку голем пријател на Македонија можеше да го искористи своето право на вето во НАТО и да го блокира барем ставот што го изградија во Букурешт поточно Македонија ќе добие покана штом ќе биде решен проблемот со името. Но тоа Турција не го стори? Зошто?

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
преку мобилен ке давале инструкции како да навиваат балистиве.
Не бе со холограми ќе се појавеле на утакмицата, да си ги бодрат своите браќа :pos:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Во 20:00 часот вечерва ќе протестираат "балисти" пред судот во Тетово. Таман уште дваесетина кривични и да се расчисти тој олош.
Шта је бре Баљистет че протестујеле пред суд во Тетова :pos::pos: КуКу Нон’н :tapp::ROFLMAO:
--- надополнето: 12 март 2012 во 18:45 ---
Во 20:00 часот вечерва ќе протестираат "балисти" пред судот во Тетово. Таман уште дваесетина кривични и да се расчисти тој олош.
Шта је бре Баљистет че протестујеле пред суд во Тетова :pos::pos: КуКу Нон’н :tapp::ROFLMAO:

Mjolnir

Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
--- надополнето: 12 март 2012 во 18:45 ---

Ќе скршат некое прозорче и може ќе удрат клоца на 15 годишно девојче. Тоа знаат. Ама ќе им прават и други друштво на Шклезен и ГЗим во притвор уште од утре. Имам такво претчувство.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ќе скршат некое прозорче и може ќе удрат клоца на 15 годишно девојче. Тоа знаат. Ама ќе им прават и други друштво на Шклезен и ГЗим во притвор уште од утре. Имам такво претчувство.
Ама немој те мољим љепо, па они су Баљистет, че го пукафф :pos::pos::drk::гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom