пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.454
- Поени од реакции
- 9.157
исто и пред собраниевртат некоја шпекулација дека македонско знаме на кале(скопско) го немало денес !!!
исто и пред собраниевртат некоја шпекулација дека македонско знаме на кале(скопско) го немало денес !!!
Па ако успеале да пројдат покрај цајканите браво.вртат некоја шпекулација дека македонско знаме на кале(скопско) го немало денес !!!
Еве уште еден од бензинските теории на заговор.Док се тепавте владата ви го напика со ново поскапување на дериватите. Акумулираната негативна енергија сложно истурете ја на Илинденска ББ. Ебати народот глуп.
Пријател ова е пред собранието и се два различни кадри, а не две разлчини локации!!!http://www.youtube.com/watch?v=PYay6nfSH1A&feature=player_embedded
Ako vnimatelno se gleda videoto ke primetite deka dve snimki se spoeni prvata e do 7 sekonda,
dovolno e da ja slusate muzikata vo protestot i ke videte deka backata sto zboruva sigurno e od kaj KUDE TUMBE TRI BANDERA (kumanovo)
Демек ако не се тепаа владата немаше да ги поскапи дериватите?Груевски е премиер на Германија и Америка, па тој одлучува за цените на дериватите на светско тржиште.Детски муабети.Док се тепавте владата ви го напика со ново поскапување на дериватите. Акумулираната негативна енергија сложно истурете ја на Илинденска ББ. Ебати народот глуп.
Па тоа е исто за нив..Ако си неверник,сигурно си ѓаол..Нема врска...Поентата ми беше дека е погрден збор...Леле не треси глупости ќе ти се смеат и другите Каур или Ѓаур е турски збор и означува неверник
God only Knows ти објасни убаво, така да вие сите што верувате во пријателството на Турција со каурите МНОГУ СЕ ЛАЖЕТЕ, тоа да ви го кажам јасВо Санџак и останатите места се пречекувани така заради историски причини. Албанците со Турците не се мирисаат многу многу ако се од иста вера. Турција другар е станата светски играч ние сме најголеми пријатели со Турците. Треба да бидеме среќни што Македонија има пријател од таков калибар зошто никогаш како држава не сме имале грб како што имаат соседиве кои впрочем и истите тие држави се основачи на соседиве околу нас заради економски бенефиции на основачите !! Голема корист има Македонија а тек допрва ќе се види тоа на дело ... Отидено е тоа време...Турција е секуларна држава овие муабети не држат !!
Кружеа џандарски коли цело време, и имаше полиција насекаде.Што мешате бре цени на бензини со тепачкиве.
Прееска пројдов на БитПазар со 50ка и вриеше од полиција исто ко да има вонредна воена состојба во државава т.е. во градов, плус и во автобусот внатре имаше 3-4 полицајци.
Дајте не лупетарете глупости, ситуацијата денеска шуќур е мирна, но е многу напнато и тензично, никогаш не сум видел волку полиција распоредена низ градов, најмногу на БитПазар и во Автокоманда(пред АСУЦ) и тоа специјалци.
А најлошо е тоа што недај боже Албанците да те затепаат и да сакаш и да можеш да се одбраниш едноставно несмееш, но тоа веќе повеќето од нас добро го знаат.
Значи 6 миљарди од 7, Каури (кафири) во светот се ѓаволи, јас сум ѓавол значи, еј жити се не објаснувајПа тоа е исто за нив..Ако си неверник,сигурно си ѓаол..Нема врска...Поентата ми беше дека е погрден збор...
-.-
Ок ок...Зборовите: КАФИР/ЌАФИР, КАУР/ЃАУР во Турскиот, Персискиот и Арапскиот јазик означуваат НЕВЕРНИК(НЕМУСЛИМАН), овие зборови важат за сите НеМуслимани, а не само за Атеистите и за Христијаните(Православци, Католици, Протестанти...) !
и ја мислам доста е за зборот каурЗборовите: КАФИР/ЌАФИР, КАУР/ЃАУР во Турскиот, Персискиот и Арапскиот јазик означуваат НЕВЕРНИК(НЕМУСЛИМАН), овие зборови важат за сите НеМуслимани, а не само за Атеистите и за Христијаните(Православци, Католици, Протестанти...) !
Ок ок...Значи 6 миљарди од 7, Каури (кафири) во светот се ѓаволи, јас сум ѓавол значи, еј жити се не објаснувај
ПрошетајE од вакви умствени накази потекнуваат сите војни на светов.Иначе за среќа искрено кај македонците вакви се мал број кои што можат да се стават на исто рамниште со човекојадците од Нова Гвинеја.Кога ги читам се повеќе верувам во теоријата на Дарвин.