Безбедносните мерки за вашите „златни“ броеви - "Максимално ниво"

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро те прашува човекот, незнам зошто толку се револтираш на прашањата од останатите членови, нормално е да има недоверба во сите нас затоа што твојот пост е недоветен за да биде исправен и точен.....Дали имаш одговор на прашањето на ballisti_21 кој тврди дека го знае лицето кој го поседува тој број ?

pa go prasuvam zatoa sto ako brojot e 070/ i site 6 ponatamu ja so sigurnost vi kazuvam deka go znaem covekot koj go ima ovoj broj i e od tetovo.

Па добро те прашува човекот, незнам зошто толку се револтираш на прашањата од останатите членови, нормално е да има недоверба во сите нас затоа што твојот пост е недоветен за да биде исправен и точен.....Дали имаш одговор на прашањето на ballisti_21 кој тврди дека го знае лицето кој го поседува тој број ?

i plus koga otidna da stavi kredit prodavackata mu veli deka brojot ne postoi a u stvari ako negoviot prijatel go ima brojot sigurne kreditot ke mu bese pusten....

izmislena prikazna e ova

i pak ako kazuva deka brojot e 070/ i site drugi se 6 pak laze zosto znam jas koj covek go ima ovoj broj od tetovo .

ako saka dokaz neka poveli ovoj sto go otvoril temata

не кењај, ја читам мислења кои ми се од помош а ова горенаведеново не ти изглеа така а?
патем кај виде жити се дека сум пишал дека сите шестки се а? бројо нејќам да го кажам.
оф мори мајко, ја отворив темава за помош а не за да ми кажува некој дали е измислено, верувај неам време да дркам по теми на кајгана.

колку да се најде у муабет работаа
--- надополнето: 12 март 2012 во 16:47 ---
pa go prasuvam zatoa sto ako brojot e 070/ i site 6 ponatamu ja so sigurnost vi kazuvam deka go znaem covekot koj go ima ovoj broj i e od tetovo.
еве не е со сите шестки

070/62х-ххх

сеа ќе се маниш од темава.
фала

не кењај, ја читам мислења кои ми се од помош

А како според тебе треба да изгледа тоа мислење од помош? ти кажаа претходно ако имаш документ, или она кое го кажуваш е навистина така, тогаш многу лесно може да испадне правдата на виделина........викни џ луќе кои го имат во именикот твојот број или пак ти праќале пораки на тој број и завршена работа...........а не вака, што треба да организираме протести за твојот случај за кој и самиот немаш никакви докази.....од кај ќе сме ние сигурни дека не не тролаш?
--- надополнето: 12 март 2012 во 16:56 ---

Гледаш испадна дека не етој број, по некое време може да испадне и дека биле деветки наместо шески...:icon_lol:

бла бла бла бла

Можат некои другари да ти послужат како сведоци дека си го користела ти тој број...
сигурно претходно те барале на тој број... ти пишувале пораки итн итн

Како прво ја никаде не реков дека лажеш и не те обвинив за ништо и не ми беше целта да бидам обвинител, едноставно си прашав за тоа што не ми беше јасно и никако не ми се вклопуваше во целиот твој исказ.
Како второ од кај да знаеш, јас можеби сум случајно адвокат и можеби како за инат татко ми има 35 години работен стаж во телеком (тмобаил и телеком се две тесно поврзани гранки) и можеби имам доста податоци во врска со безбедноста и приватноста на корисниците на услуги од овие компании.
Така да ако веќе бараш помош воздржи се од именувања со недолични зборови на тие што те прашуваат во врска со проблемот.

Кога веќе ме нарекуваш обвинител дај објасни ми како тоа кога си ставал кредит може бројот да бил во процес на крадење кога рече дека проблемот се јавил пред неколку дена -цитирам „Пред неколку дена гледам на телефонот пишува „нерегистриран сим“". Епа процесот на поништување на постоечка сим картичка и пререгистрирање на истиот број на друга сим картичка не трае долго и е далеку од неколку дена.
И повторно никаде не реков дека лажеш, само прашувам.

Незнам јас колку трае процесот ама во тие денови би требало да ја остаиле работата да се стивне па после го упаљиље. Нели тие шо ќе ме бараат ќе им вика „Бројот што го баравте непостои“ па ете добар простор за организиран крадеж.

А ако за инат таткоти има работен стаж прашајго (за инат) колку треба да се плати да си зеам и јас така од некого, пошо обожавам ја со сите седмици би платил дебело веруј(за инат)!
--- надополнето: 12 март 2012 во 17:02 ---
А како според тебе треба да изгледа тоа мислење од помош? ти кажаа претходно ако имаш документ, или она кое го кажуваш е навистина така, тогаш многу лесно може да испадне правдата на виделина........викни џ луќе кои го имат во именикот твојот број или пак ти праќале пораки на тој број и завршена работа...........а не вака, што треба да организираме протести за твојот случај за кој и самиот немаш никакви докази.....од кај ќе сме ние сигурни дека не не тролаш?
--- надополнето: 12 март 2012 во 16:56 ---

Гледаш испадна дека не етој број, по некое време може да испадне и дека биле деветки наместо шески...:icon_lol:

не бе какви 6ки
вака е нешо: 070/1919-1919
ај сеа не цитирај, чекам побитни мислења од поквалитетни членови.

На лагата и се кратки нозете, чекал квалитетни мислења:facepalm:

не бе какви 6ки
вака е нешо: 070/1919-1919
ај сеа не цитирај, чекам побитни мислења од поквалитетни членови.
вака е нешто, или слично или онака:) нити па имаш нешто слично на ДОКАЗ дека тој и тој број си го користел толку и толку години, ниту имаш фискална што си го купил бројот кога си го купил, ниту фискална што си надополнувал, ниту имаш другар кој ти пуштал пораки ниту другар кој го има во именикот твојот (наводно твој) број:) ниту ја имаш таа основната, големата картичка:)
ај сеа кажи, што имаш ти освен желба да би имал таков број, па да видиме како да ти помогнеме,а?:)

заборај да додадеш: од квалитетни членови.

Извини ама цела тема ја прочитав и се повеќе и повеќе влагаш у гована (без навреда).

Искрено многу нелогични работи изнапиша така да друг пат кога ќе сакаш да лажеш и да испаднеш интересен направи си план и оди според него. ;)

На пос пејд си го напрајл богаташот, зато не можел да става кредит. Ете објаснувањe :D

Незнам јас колку трае процесот ама во тие денови би требало да ја остаиле работата да се стивне па после го упаљиље. Нели тие шо ќе ме бараат ќе им вика „Бројот што го баравте непостои“ па ете добар простор за организиран крадеж.

А ако за инат таткоти има работен стаж прашајго (за инат) колку треба да се плати да си зеам и јас така од некого, пошо обожавам ја со сите седмици би платил дебело веруј(за инат)!
.

А како за инат зошто да го прашам кога ти самиот немаш сериозност!!!
И ај сега изјасни се де зошто ја отвори темата бидејќи си го сакаш стариот број назад или затоа што имаш голема желба да ни објасниш колку ли само сакаш да имаш број со седмици, па да знаеме како да ти помогнеме.
А во врска со тоа „Бројот што го баравте непостои“ па ете добар простор за организиран крадеж. тоа не е добар простор само за организиран крадеж туку е исто така и доволен простор да тркнеш до тмобаил па да видиш како и што во врска со твојот број (за да не ти се случи организиран крадеж) а не после неколку дена со испишано нерегистриран сим да трчаш во трафика кредит да ставаш!

druze eve pogolema pomos od ovaa na forumov nema da dobies veruvaj
prati mi go brojot koj sto ti bil po pp imam eden drugar sto raboti vo t-mobile i ke ti kazam cela istorija za nego pogolema pomos od ovaa amin:)

Значи брат, реално е да има секакви мислења на темава, со оглед на фактот дека има нелогичности во тоа што си го напишал. Уште помалку, како бараш некој да ти помогни, ако спрема него се однесуваш арогантно. Се правиш паметен на другите членови, а бараш помош за глупа работа. Ако е така како што викаш во приказната, многу лесно се доаѓа до вистината.
- Имаш ваљда еден куп луѓе во именикот. Барем половината би требало да го имаат твојот број. Доказ број еден.
- Имаш примени пораки на таа сим картичка. За да примиш порака, некој мора да ти прати. Кај тој што ти пратил, си пишува во неговиот телефон, и на кој број ја пратил, и во колку сатот точно. Доказ број два.
- Ќе си побараш од Т-Мобиле да видиш ТОЧНО на кој ден според нив е активиран тој број. Доказ број три.
- Имаш медиуми, имаш АЕК.
;)

Значи брат, реално е да има секакви мислења на темава, со оглед на фактот дека има нелогичности во тоа што си го напишал. Уште помалку, како бараш некој да ти помогни, ако спрема него се однесуваш арогантно. Се правиш паметен на другите членови, а бараш помош за глупа работа. Ако е така како што викаш во приказната, многу лесно се доаѓа до вистината.
- Имаш ваљда еден куп луѓе во именикот. Барем половината би требало да го имаат твојот број. Доказ број еден.
- Имаш примени пораки на таа сим картичка. За да примиш порака, некој мора да ти прати. Кај тој што ти пратил, си пишува во неговиот телефон, и на кој број ја пратил, и во колку сатот точно. Доказ број два.
- Ќе си побараш од Т-Мобиле да видиш ТОЧНО на кој ден според нив е активиран тој број. Доказ број три.
- Имаш медиуми, имаш АЕК.
;)
имаш аек ама веќе 6 саати немаш аек
ебате државата наша скапана

Ако го каже бројот одам ќе се дознае вистината вој ќе го праша од каде му е бројот и готоо, а дечково што го изгубил бројов ќе вика дека не е тој број за да не врзуе уште малку:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom