Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Епа кажи што да правам.

Пробај со неофицијален сервис, во официјалниот може да ти речат што сакаат за да не ти признаат гаранција, однеси го во некоја мобилара, може и софтверски да е нешто незз ... како ти се деси тоа? менуваше софтвер или

Пробај со неофицијален сервис, во официјалниот може да ти речат што сакаат за да не ти признаат гаранција, однеси го во некоја мобилара, може и софтверски да е нешто незз ... како ти се деси тоа? менуваше софтвер или
Пробав и со официјален и со неофицијален сервисер. Го праќав и во Белград. Софтверски не е, сигурно. Инаку телефонот го купив во Дубаи. Го користев само 10 дена и одеднаш се исклучи самиот од себе. Кога пробав да го стартувам, се вклучи само до логото на Samsung и толку...

Кога ќе имаш потреба, пиши :)
Понатаму е непредвидливо... Секој ден нови се раѓаат :P

Ме интересира во врска со Samsung Galaxy S GT I9000.

Од пред една недела имам проблем, многу слабо ме слушаат кога зборувам, а сите можни опции за повици се на највисок звук поставени. Се сомневам дека е можеби поради тоа што пред две недели ми падна, ама беше со маската, и не верувам да се има нешто оштетено. Ве молам за помош да не имам стиснато некоја “скриена“ опција или па да го носам на сервис да го исчистат малце. Фала однапред.

Направи му ресет. Доколку неќе ни со тоа, тогаш ти е хардвер.
Немој да мислиш дека ако те завиткаат во ќебе и те фрлат од втори спрат ќе бидеш којзнае колку заштитен - нема само да имаш видливи повреди :D

Имам Nokia 5310, и изгледа имам поставено security code, и не можам да го најдам сега, па како резултат на тоа не можам ни СИМ картичка да сменам, пошто само со таа која што беше внатре тогаш си работи. Има некој начин да се ресетира кодот, или нешто друго?

Дали може да се најде флет за Нокиа Н96 каде и колку пари би чинел со монтажа..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom