NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
абе Цитро си е од одамна газда :icon_lol:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Јеаа!
Се чудев на тајм-аутот што го викна Браун ама испадна ептен премија.Коби изигра фантастична партија (нека умрат хејтерите) каде што постојано додаваше.Можеше да има многу повеќе асистенции ако не промаше чисти шутеви дел од играчите.Бајнам навистина ме импресионира и се повеќе сум сигурен дека нема да ни треба Двајт.Едино да нема проблеми со коленото.
Светомир само на силни утакмици го дава максимумот и денес сум ептен задоволен и од одбрана и од напад.

Сепак како и да е не може да избегаме од фактот дека клупата ни смрди и дека ни треба плеј што ќе има 10-15 поени и 7-8 асистенции.Црња која ќе отвара позиции за другите.Sessions од Кавс е мојот избор.Уште 4 дена да видиме што е смислено.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Артест ако почне да игра и во други утакмици освен дебијата, би било позабавно.
Друго се беше кажано погоре, зелени добра партија, се гледаме у финале........јеа рајт....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Аман бе да му е*ам мајката победивте еден мизерен Бостон и се испосравте како Титула да освоивте..чекајте долга е нивата за орање ќе дојди плеј офот и ќе се кажи што како....и достате со тој Брајант..Роуз и Дурант го имаат главниот збор моментално во НБА а не Леброн и Брајант како што ги величат медиумите....

G

_Ghost_

Гостин
Артест ако почне да игра и во други утакмици освен дебијата, би било позабавно.
Друго се беше кажано погоре, зелени добра партија, се гледаме у финале........јеа рајт....
дебијата
дебијата
дебијата
дебијата

:icon_lol:

Го гледав само крајот, не сум компетентен за коментирање. Честито, 'жти, да не ви се повтори.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Па и нема да ни се повтори, бар не сезонава ... последно '' класико '' е ова, if you know what i mean. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
KOПИРАНТИ ЕДНИ !! :cool:

Kaко си прокоцкаа 5 поени Бостон на крај само они си знаат, до душа и Коби ги искина во последнава четвртина во пакет со Бајнам, јака одбрана му играа на Коби али и тоа не беше доволно, а за Бајнам свака част, после Хауард може и најбољи центар е у лигава

Лоренс Френк : Смири се Грег, Син тоа го збори онака у афект ....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Го стаив она ''може'' со причина :), како и да е, ако не е втор најбољи, Хауард е убер најгоре, ондак е еден од најдобрите, страшно ја игра оваа сезона сакал некој да признае или не, 24 години има, има едно големо ако тука, а тоа се повредите, одјебат ли истите, влага у топ 3 центри у лига без сомневање.
Редно е повеќе да се користи ко опција у нападот, не за друго, и крикот на нежниот ми е преку ташак доен, на Mute се слуша.

Иначе и Монро, not bad ... not bad.

Kajgana Shop

На врв Bottom