Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Не се дезинформации. Ќе видите дека ќе ги пуштат.
Биди сигурен дека ке го јадат-тоа ти гарантирам....Ако некогаш си имал работа со судови и полиции ке знаеш како тоа ке го јадат....Можеби ке ги пуштат до пресуда ама секако го јадат...Ке бидат воѓи на навивачка група на ФК Идризово..

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А многу е неубаво чувството кога гледаш дека цел автобус околу тебе седи и посматра само.
Е да тоа е, се разочарав скроз од народот, во случај на војна сакав да се пријавам и да земам оружје, но кога видов дека никој не го интересира за ситуацијава се разочарав на чисто. И сеа пари да ми даваат да идам да се борам, ќе си пукам сеир, а да ми дадат покана ќе ја искинам пред тие што ќе ја донесат.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Еве на ова видео од вестите на ртс се гледаат некои приведени

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1060678/Нови сукоби у Македонији.html
Колку се искривени,им еб*ам суратот.... кретени... нека се пуштат на нивно годиште некој а не на 15 годишно дете......ццц....со вакви сме делеле воздух...
До пред некој месец мислев дека се добри и дека има соживот,али после се ова,никогаш нема да го помислам истото!!!!

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Е да тоа е, се разочарав скроз од народот, во случај на војна сакав да се пријавам и да земам оружје, но кога видов дека никој не го интересира за ситуацијава се разочарав на чисто. И сеа пари да ми даваат да идам да се борам, ќе си пукам сеир, а да ми дадат покана ќе ја искинам пред тие што ќе ја донесат.
А ако ти го запалат домот и ти убјат цела фамилија уште ке гледаш сеир или у тој случај оние што живеат у струмица треба да гледаат сеир??

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Колку се искривени,им еб*ам суратот.... кретени... нека се пуштат на нивно годиште некој а не на 15 годишно дете......ццц....со вакви сме делеле воздух...
До пред некој месец мислев дека се добри и дека има соживот,али после се ова,никогаш нема да го помислам истото!!!!
Да ти кажам искрено и јас се изненадив, ова се големи батки, би средиле и повозрасен човек а камоли некој помлад како до сега што беа повеќето жртви.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А ако ти го запалат домот и ти убјат цела фамилија уште ке гледаш сеир или у тој случај оние што живеат у струмица треба да гледаат сеир??
Не реков дека ќе гледам некој да ме малтретира и да протерува, тоа ќе се излаже тој што ќе дојде со таква намера и мисли дека лесно ќе ме протера, бидејќи нема каде да идам да избегам, ќе барам продавач да најдам автоматско оружје да купам, нема да се пријавам во војска и да идам да се тепам за некој да си го лади во Грција. Сеа мислам дека е појасно.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Комити не знаете да се соберете и да им ја ебете мамата на сите овие кривите?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Да ти кажам искрено и јас се изненадив, ова се големи батки, би средиле и повозрасен човек а камоли некој помлад како до сега што беа повеќето жртви.
Немаат храброст да им се спротивстават на таквите, т.е. имаат кога се побројни

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
"Немојте со такви работи", очекувајте кривични од овие од МВР кои го набљудуваат форумов, поради постови кои се против полицијата, Албанците итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom