- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Ако ги пуштат, ќе си го запалам знамето и сите реквизити за МакедонијаНе се дезинформации. Ќе видите дека ќе ги пуштат.
Ако ги пуштат, ќе си го запалам знамето и сите реквизити за МакедонијаНе се дезинформации. Ќе видите дека ќе ги пуштат.
Биди сигурен дека ке го јадат-тоа ти гарантирам....Ако некогаш си имал работа со судови и полиции ке знаеш како тоа ке го јадат....Можеби ке ги пуштат до пресуда ама секако го јадат...Ке бидат воѓи на навивачка група на ФК Идризово..Не се дезинформации. Ќе видите дека ќе ги пуштат.
Е да тоа е, се разочарав скроз од народот, во случај на војна сакав да се пријавам и да земам оружје, но кога видов дека никој не го интересира за ситуацијава се разочарав на чисто. И сеа пари да ми даваат да идам да се борам, ќе си пукам сеир, а да ми дадат покана ќе ја искинам пред тие што ќе ја донесат.А многу е неубаво чувството кога гледаш дека цел автобус околу тебе седи и посматра само.
Колку се искривени,им еб*ам суратот.... кретени... нека се пуштат на нивно годиште некој а не на 15 годишно дете......ццц....со вакви сме делеле воздух...Еве на ова видео од вестите на ртс се гледаат некои приведени
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1060678/Нови сукоби у Македонији.html
А ако ти го запалат домот и ти убјат цела фамилија уште ке гледаш сеир или у тој случај оние што живеат у струмица треба да гледаат сеир??Е да тоа е, се разочарав скроз од народот, во случај на војна сакав да се пријавам и да земам оружје, но кога видов дека никој не го интересира за ситуацијава се разочарав на чисто. И сеа пари да ми даваат да идам да се борам, ќе си пукам сеир, а да ми дадат покана ќе ја искинам пред тие што ќе ја донесат.
Да ти кажам искрено и јас се изненадив, ова се големи батки, би средиле и повозрасен човек а камоли некој помлад како до сега што беа повеќето жртви.Колку се искривени,им еб*ам суратот.... кретени... нека се пуштат на нивно годиште некој а не на 15 годишно дете......ццц....со вакви сме делеле воздух...
До пред некој месец мислев дека се добри и дека има соживот,али после се ова,никогаш нема да го помислам истото!!!!
Не реков дека ќе гледам некој да ме малтретира и да протерува, тоа ќе се излаже тој што ќе дојде со таква намера и мисли дека лесно ќе ме протера, бидејќи нема каде да идам да избегам, ќе барам продавач да најдам автоматско оружје да купам, нема да се пријавам во војска и да идам да се тепам за некој да си го лади во Грција. Сеа мислам дека е појасно.А ако ти го запалат домот и ти убјат цела фамилија уште ке гледаш сеир или у тој случај оние што живеат у струмица треба да гледаат сеир??
Тоа не е решение на проблемот... Уствари може да биде, али ипак не тоа тоа.Прашај го Јаким..
Немаат храброст да им се спротивстават на таквите, т.е. имаат кога се побројниДа ти кажам искрено и јас се изненадив, ова се големи батки, би средиле и повозрасен човек а камоли некој помлад како до сега што беа повеќето жртви.