Lu5
Som la gent Blaugrana!
Македонија - Внатрешни случувања 1 Март 2012
Албанци, не плашете мали деца по автобусите. Го кревате гневот на тие што не треба.
Памтите Бродец? Тие не се деца....

овие скроз се скарале со здравиот разум бе..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонија - Внатрешни случувања 1 Март 2012
Албанци, не плашете мали деца по автобусите. Го кревате гневот на тие што не треба.
tebe izgleda samo sdsm te vadi vo potesna smisla ,bidejki site gi nabroja samo ovie gi zaboravi,,shto od makedonijan ja storija tunguzijaМногу ми е полесно сега откако Мирка тоа го кажала, сеа се осеќам многу подобро, знам дека ако ме збрца некој утре, нема да биде дека ме нејќе и дека немам иднина со него овде во земјава, туку дека странска служба го натерала, нормална против негова воља.
Нешто да разберете и ти и Мирка и сите што глумите размислување во некои “пошироки смисли’’ , сфатете дека без средени внатрешни односи, без државен суверенитет на целата територија, ние ни можеме да напредуваме како држава, ни да се интегрираме во тие европатнански сојузи(кои се изговор број 1 за ова меѓу простаците од двете страни). Во овој момент таа Држава се Грујо и Гордана, од нив јас очекувам ред и безбедност, справување со странски служби, акции на ДПА или било која кооперациска теорија, ништо од овие понудени муабети не ги вади нив од одговорност за ова, па сто Мирки и Миленковци нека пењават по телевизија везден во нивни прилог.
Ние не може да сме Тунгузија, туку Тунгизија може да е Македонија.
Ќе дадеш лев жмигавец, а ќе скренеш десно.Не ме еби, од кај знам што носи под тоа јакната. Да ми извај пиштол, и шо после?
Утре ќе излезат овие двајца од притвор.Барем така се најавите.
АЈ и мене пиши ми,страшно ме копкаНе можам да ти докажам ништо,али не им треба никакво евро на овие деца.Коа не ја знаете приказната не ширете глупи муабети..Пиши во пп ако сакаш ке ти објаснам![]()
Какви се овие глупости?Македонија - Внатрешни случувања 1 Март 2012
Нападнаа други лица и полицаец и сега да ги ослободат.....леле да има протести нешто од цела Македонија во Скопје дај боже нека се организира...сите ке дојдат.....со кеф сите би ги тепале што ке ги најдеме на пат од тие кривите во забите.....Само да се организира....За кога беше протестот на Кале ни ги затворија патовите и овде и СК кога ке идеа автобуси од Битола....самата Полиција е некогаш против нас...
Абе лесно е вака пред компјутер да седиш и да пишуваш, со ладна глава. На лице место, сосем поинаку е.Епа тогаш што не го оставивте да ве исчука, ако гледаме така.
Права пичка е бркатата...мислам преносно, инаку е само брката.пичка му матер е тоа се пички .... да го пуштат водачот ц ц ц .... оф мори мајко како -.-
овие скроз се скарале со здравиот разум бе..
не па кој кур ај да идеме и ние да тепаме луѓе и да напаѓаме џандари ако не е казниво тоа зш да неПрава пичка е бркатата...мислам преносно, инаку е само брката.
Потребни им се водачите, во среда им е настанот на годината![]()
Кој настан бе???Права пичка е бркатата...мислам преносно, инаку е само брката.
Потребни им се водачите, во среда им е настанот на годината![]()
Абе лесно е вака пред компјутер да седиш и да пишуваш, со ладна глава. На лице место, сосем поинаку е.
Ни барам тепачка, па ни сакам. Ако дојде да се бранам, ќе се бранам, а да слегувам од автобус да се спуштам на нивно ниво, не фала.
Искра - ВардарКој настан бе???![]()