Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Македонија - Внатрешни случувања 1 Март 2012

Албанци, не плашете мали деца по автобусите. Го кревате гневот на тие што не треба.
Памтите Бродец? Тие не се деца....

овие скроз се скарале со здравиот разум бе..

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
Многу ми е полесно сега откако Мирка тоа го кажала, сеа се осеќам многу подобро, знам дека ако ме збрца некој утре, нема да биде дека ме нејќе и дека немам иднина со него овде во земјава, туку дека странска служба го натерала, нормална против негова воља.

Нешто да разберете и ти и Мирка и сите што глумите размислување во некои “пошироки смисли’’ , сфатете дека без средени внатрешни односи, без државен суверенитет на целата територија, ние ни можеме да напредуваме како држава, ни да се интегрираме во тие европатнански сојузи(кои се изговор број 1 за ова меѓу простаците од двете страни). Во овој момент таа Држава се Грујо и Гордана, од нив јас очекувам ред и безбедност, справување со странски служби, акции на ДПА или било која кооперациска теорија, ништо од овие понудени муабети не ги вади нив од одговорност за ова, па сто Мирки и Миленковци нека пењават по телевизија везден во нивни прилог.

Ние не може да сме Тунгузија, туку Тунгизија може да е Македонија.
tebe izgleda samo sdsm te vadi vo potesna smisla ,bidejki site gi nabroja samo ovie gi zaboravi,,shto od makedonijan ja storija tunguzija

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Утре ќе излезат овие двајца од притвор.Барем така се најавите.
Нападнаа други лица и полицаец и сега да ги ослободат.....леле да има протести нешто од цела Македонија во Скопје дај боже нека се организира...сите ке дојдат.....со кеф сите би ги тепале што ке ги најдеме на пат од тие кривите во забите.....Само да се организира....За кога беше протестот на Кале ни ги затворија патовите и овде и СК кога ке идеа автобуси од Битола....самата Полиција е некогаш против нас...

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Не можам да ти докажам ништо,али не им треба никакво евро на овие деца.Коа не ја знаете приказната не ширете глупи муабети..Пиши во пп ако сакаш ке ти објаснам :)
АЈ и мене пиши ми,страшно ме копка

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Македонија - Внатрешни случувања 1 Март 2012

Албанци, не плашете мали деца по автобусите. Го кревате гневот на тие што не треба.
Памтите Бродец? Тие не се деца....
Какви се овие глупости?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Нападнаа други лица и полицаец и сега да ги ослободат.....леле да има протести нешто од цела Македонија во Скопје дај боже нека се организира...сите ке дојдат.....со кеф сите би ги тепале што ке ги најдеме на пат од тие кривите во забите.....Само да се организира....За кога беше протестот на Кале ни ги затворија патовите и овде и СК кога ке идеа автобуси од Битола....самата Полиција е некогаш против нас...
А овие Балистите би ги посериле од ќотек.......

G

_Ghost_

Гостин
Епа тогаш што не го оставивте да ве исчука, ако гледаме така.
Абе лесно е вака пред компјутер да седиш и да пишуваш, со ладна глава. На лице место, сосем поинаку е.
Ни барам тепачка, па ни сакам. Ако дојде да се бранам, ќе се бранам, а да слегувам од автобус да се спуштам на нивно ниво, не фала.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
пичка му матер е тоа се пички .... да го пуштат водачот ц ц ц .... оф мори мајко како -.-
Права пичка е бркатата...мислам преносно, инаку е само брката.

Потребни им се водачите, во среда им е настанот на годината :)

Да имат здраво раководство во Вардар, не би одиграле ако овие двајца ги ослободат, пошто извршиле кривично дело.Ама добар сон е...

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
овие скроз се скарале со здравиот разум бе..
И така се се изнагледавме во државава, од пукање, колење и цркви палење. Не ме чуди и некој вака да се појави на етерот. Крусејдери. :)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Права пичка е бркатата...мислам преносно, инаку е само брката.

Потребни им се водачите, во среда им е настанот на годината :)
не па кој кур ај да идеме и ние да тепаме луѓе и да напаѓаме џандари ако не е казниво тоа зш да не o_O

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Абе лесно е вака пред компјутер да седиш и да пишуваш, со ладна глава. На лице место, сосем поинаку е.
Ни барам тепачка, па ни сакам. Ако дојде да се бранам, ќе се бранам, а да слегувам од автобус да се спуштам на нивно ниво, не фала.
Ај прочитај малце поназад што имам постирано, не се секирај сум бил во таква ситуација, прочитај поназад една моја случка кај мостот Гоце Делчев.

S

Shellshock nam67

Гостин
Нови инциденти во Скопје

недела, 11 март 2012, 16:52

Инцидентите во Скопје не запираат. Иако МВР најави дека нема да имаат милост за насилниците, физичките пресметки продолжија и синоќа. Досега, приведени се пет лица, за кои ќе има кривични пријави за нападот синоќа во Дебар Маало. Без каква било причина, три момчиња биле нападнати во близина на интернет кафето Ентернет. Двајца успеале да побегнат, додека подебелиот крај го извлекол шеснаесет годишното момче кое добило повреди на главата и на градниот кош. Петтмина приведени, се од селата Глумово, Грчец и Крушопек и денеска се изведени пред истражен судија. Во Ѓорче Петров, десет, засега непознати лица за полицијата, без повод нападнале 66 годишен маж. Насилниците го тепале со безбол палки. Повредениот пренесен е во болница и утрото на негово инсистирање пуштен е на домашно лекување.

Во Чаир нападнати биле две момчиња од страна на десетина лица. Малолетник, бил нападнат во Ченто, од тројца насилници, кои го тепале со тупаници и клоци. Инцидентите ги осуди Младинскиот образовен форум. Изразија загриженост од последните случувања каде главни актери се токму младите.

МВР најави дека го засили полициското присуство во Скопје, но според послдените случувања, тоа не ги заплаши насилниците.
http://www.time.mk/read/5d1b28136c/c376f956f4/index.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom