Да бе труповиЛеле Брегалница еј........у поход по 3 бода останаа без 1 ....Гледа ја у живо и сами се криви за поразо тоа е факт....Шкендија освен брзина кај играчите се трупови ама лапнаа 3 бода .
ТРеба ли и јас да се насмеам?Да бе трупови
Добро твое мислење е тоа за актуелните шампиони. Извини.ТРеба ли и јас да се насмеам?
Зашо уопште цитираш ако немаш шо да кажеш ок навивач си на Шкендија јас на Бреалница мене ми беа трупови тебе не мош сум грешка ама тоа е мое мислење. Твоето мислење е иста како и фудбало у МКД кратко,иронично,без цел и концепција.Едно време имаше дискусија по темите кај ојдеа?
Актуелни шампиони каде? у Македонија? Не ми значи ама баш ништо и јас ја коментирав денешната утакмица не генерално играта на Шкендија,значи не оспорувам дека се јак тим тоа го имат покажано х пати у Штип.И баш поради тоа денеска очекуваше ногу повеке од Шкендија ама не беа на нивото уопште.Или те збуни метафората трупови која е само споредба за играта денеска и играта од претходните натпревари.Добро твое мислење е тоа за актуелните шампиони. Извини.
А каква врска има фактот што се актуелни шампиони со денешната нивна игра во Штип?Добро твое мислење е тоа за актуелните шампиони. Извини.
извини и ти ама на кој шампион мислеше?Добро твое мислење е тоа за актуелните шампиони. Извини.
Па нема никаква врска бе, само место да кажам Шкендија кажав актуелни шампиони. Исто е тоаА каква врска има фактот што се актуелни шампиони со денешната нивна игра во Штип?
Тоа сигурно, не се даваат 3 гола со катастрофална игра Инаку во среда би требало да играме поопуштено со оглед на тоа дека ја зголемивме предноста на 7 бодови пред Металург. Реално гледано мислам дека Вардар на секоја позиција е подобар од Шкендија, па доколку се биде како што треба очекувам победа или нерешено во најмала рака. Нас повеќе ни одговара да играме против екипи како Шкендија и Металург, отколку против екипи кои со сите играчи играат во шеснаесетник. Инаку Таневски доби црвен картон денеска, па така ќе отсуствува против вас.Па нема никаква врска бе, само место да кажам Шкендија кажав актуелни шампиони. Исто е тоа
Туку денеска Шкендија играше добро, не за џабе дадоа 3 гола. Да кажеше дека одбраната беа трупови ќе се согласев со него бидејќи примија два безвезе голови со глава, осбоено вториот гол.
Натпреварот беше израмнет, додека беше 2:2 Шкендија имаше една сто процентна шанса каде Емини се глупираше и шутираше во надворешниот дел од мрежата. Па потоа преку одлична акција со кратки пасови Шкендија го постигна победничкиот гол.
Во среда ќе биде жестоко интересно
Мене ми одговара да завршиме 3-ти па кога ќе почне следниот круг пак да ни гостуватеМене повеќе ми одговара вие да завршите втори, а Металург трети, но еве сега го гледам распоредот и стварно ќе треба добро да се помачите. Во среда играте против нас, а Металург игра со Брегалница дома. Потоа ние против Металург дома, а вие со Тетекс, за на крај да играме ние против Турново на гости, а вие во Скопје против Металург
Во тој случај ќе гостуваме во претпоследно коло, а доколку завршите втори тогаш во последно вие ќе гостувате Сепак мислам дека шампионот ќе биде познат многу порано...Мене ми одговара да завршиме 3-ти па кога ќе почне следниот круг пак да ни гостувате
1-7Ај кога сме кај распоредот за третиот круг, дали некој го знае точниот систем?