NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Ако тепаме ќе се претворам во Марли. Барам сега песни. :icon_lol:
Поарно со песни, отколку со караници.. ама па некој и песните така ќе ги протолкува.:D
Само, дуелот е во 20.30 или 21.30 ?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Во 8 и пол, би требало да дават на спортклуб

трета 1/4 голем распад на никси како и секогаш...

вака како шо тргнале незнам ни плејоф дали ќе влезат

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Не знам ни што бараат во плеј-оф, 4-0 сигурно губат од Мајами или Чикаго

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
На ова е сведена НБА, апсурдно е европјаниве да глумат некое лудило и да имплементираат нивни начин на размислување за американските спортови

Тоа е тоа, заебанција, утре ќе го начека некој фан на Клиперс Кимел и ќе бара да се слика со него, нема сигурно у фаца да го 'ркне, кога играа Лејкерс со Вашингтон и самиот коментатор рече дека тука Лејкерс се домаќини, 80% од публиката за нив беше, у нивни дресови, седеа рамо до рамо со фановите на Вашингтон и никому ништо, глумат лудило на тие екраните големи, до душа ова е причина плус зашто тежок фејл беше тој пораз покрај огромното водство у трета четвртина.

Сеа тука ми се тера некое ривалство пренесено од фан клубовите за фудбал, ноуп, no can do.

А што убаво до лани, оп ти губи тим, бар добиваш квалитетно музичко парче на темава oд диџеј Марли, гарант има посебен фолдер у писи која песна за кој клуб да ја става, еве дека ги мрзи Индијана за него ја ќе стаам, за клачерот вчера што донесе продолжение.

:pos:
--- надополнето: 11 март 2012 во 19:03 ---
Не знам ни што бараат во плеј-оф, 4-0 сигурно губат од Мајами или Чикаго
Eдно време Фил им се местеше, наводно рекол само чека повик и одма би прифатил понуда.
Нив тренерот им е проблемот, иначе имаат јак тим кој може да се носи со било кој во лигава.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Размислувам да отворам Фан Клуб: Johnny Tran, дено ми го разубавува со глупостите шо ги пишува :pos:

ногу си смешен, те газам се од смеење :pos:. ама нема да ти замерам, не ми е чудно оти претпоставувам за кој навиваш

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Каква врска има тоа со муабетите тука што се водат, исто е и со Барселона, Мајами, Манчестер Јунајтед и ред други фудбалски и кошаркарски тимови кои се ворлдвајд популарни.
И шо е муабетов со Мајкл Џексон ? :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 18:16 ---

Така е.

Или ти очекуеше на форум некој да не ти реплицира дека врска нема Коби со повредава на Рубио, односно, било кој друг кошаркар да беше тука пак ќе го повредеше. Незнам што глумите лудило, ок, ги мрзите лејкерс, јасно е тоа, свеедно, hater gonna hate, стандард, али а ви се реплицира уз аргументи и факти, оп ... не може со нив да се дискутира, чекај да изгуглам нешто контра нив, да се логирам на некој странски форум.

Кој ти е омилен играч?
детето одговара Мајкл Џексон и Коби Брајант..
tactical facepalm..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Која премија се овие -2 на полувреме.
Пирс не може ништо да погоди, Ален не ни шутира, Рондо ептен солира. Се некако на сила даваат кош.

Kajgana Shop

На врв Bottom