Мене ми имаш испратено ПП со прилчно навредлива содржина, за моите блиски (во текот на една дискусија на Религија). Јас не ти одговорив, пошто јасно е дека сакаш некој да излезе од такт, па евентуално да биде баниран.
Мислев дека сум специјален случај, ама кога видов дека истото и на Тапетарот Петар си му го направил, во текот на дискусија (исто мислам дека беше на религија), ми стана јасно дека тоа ти е тактика со сите. Само што Петар, за разлика од мене реши тие пораки да ги објави на јавно на форумов.
Веројатно е дека и на други истото си им го правел (но, признавам, факт е е дека освен за мене и Петар, немам други докази, само претпоставувам)
Што знам, ваљда од твој аспект ОК е таа тактика, можда некој ќе се изнервира, ќе ти врати на форум, па ќе го банираат.... можда и ти успеало со некој...
nvm, ме влечеше за јазик, затоа го вратив ова на сцена. инаку не ми е битно и никогаш, до сега не сум го потенцирал.
Мене ми е малку смешно уопште и да комуницирам, на сериозно ниво со некој, кој помалку детски истапува, така да, може и да свртиме на шала со тебе...
Остатокот од постот ти се базира на класично негирање на очигледното, повторено и документирано повеќе пати: Немање факти?