Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Утре играат Вардар-Тетекс ќе има покољ низ Скопјево :icon_lol:

Уште ги утврдуваме предавниците,уште да ни ги дадат гласачките ливчиња,уште тоа фали...
Не ми се верува, некој ги претвора Комити во фенси фејсбук организација која штампа соопштенија напишани во некој правнички стил. "Се оградуваме од ова од она" јас сум од времето кога Комити беа страв и трепет, кога не пуштаа никакви соопштенија до медиуми туку делуваа на терен...ама нема везе ете пошо не учествувам ваљда не сакам да реагирам повеќе пошо нели као немам морално право да критикувам повеќе.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Значи cега cе вратив од Цeнтар низ градов е хаоc ... тепачки миcлам на cекој чекор има
А полиција нема никаде ... од Кјуби до Рекорд еден ебан полицаец не видов
Имаше едно комбе на рекорд не заебавај па и ти :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Види Ultra Boy па ако размислиш ако имаше некој муда да го стави Александар на плоштад и Музеи, споменици итн беше Грујо. Па и колку некои тврдат дека биле перени пари ова она факт е дека се направи доста на тој план. Арена Филип 2, Аеродром Александар Велики, Македонија доби прослава за 20 години независност што е за целосен респект... не дека го бранам ама за тоа сум реален и кажувам како што е рака на срце !!!
И после ти други обвинуваш за партиски коментари.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ова не е нормално што се случува во градов бе нема жив Македонец на улиците :mad:
Нема никаква полиција во центар нека не лажат.
Ова е воена состојба бе, тука може сегде да бидеш нападнат.
Сакаа да тепаат тројца наши, нашиве дремат како мисири.
Скренав, кога сум се пуштил се у пизду материну :mad:

Пред пола саат излегов од тренд имаше кај камени мост полиција, кај теранова имаше полиција, у цивилки да не зборам. Кај Чаирчанка речиси на секој 500 метри имаше полиција. Може си ги фатил док мењавале смени :p

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
братуууу дај да не расправаме политики жити мајкати
Со никаква политичка содржина не ми беше постот..може згрешив што навлегов подлабоко во муабетот !! Средено....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Види Ultra Boy па ако размислиш ако имаше некој муда да го стави Александар на плоштад и Музеи, споменици итн беше Грујо. Па и колку некои тврдат дека биле перени пари ова она факт е дека се направи доста на тој план. Арена Филип 2, Аеродром Александар Велики, Македонија доби прослава за 20 години независност што е за целосен респект... не дека го бранам ама за тоа сум реален и кажувам како што е рака на срце !!!

Брат те молам сеа да не те терам у курац апла дека си од Ѓорче.
И јас да ја имам таа власт ќе напраам милион споменици,музеи и се друго.
Ама каде е боксерот да се јави и да каже,јавно да каже да се изјасни за инцидентите во последниве денови.
Каде е бркот да го каже истото,не да ми јаде гомна македонците се најдени,а Албанците не смееме да ги апсиме,нема да има соживот ?!
Епа од куров да ми каснат.
Ич не си реален,ама ич.
Знае да каже боксерот како привлекол инвеститори ов Индија,а во државата му се колат и тепаат на секој ебан чекор.
Лошо ќе биде кога народот ќе ја преземе правдата во свои раце,нема да има ни преговори ни нови Рамковни договори,ќе има само лимени сандаци !!

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Оф, се накотија партискиве војничиња на темава, ќе исправаат криви дрини, кој имал муда да го стави Александар на плоштад, друг бил пијаница на власт, абе седи раат.
Може ќе има муда истиот да ве одбрани кога ќе ве нападне одредено високообразовано шимпанзо во сред бел ден. Не можете од дома да излезете, оправате за Александар на плоштад. Не бе, малку ни е.

shady3

Никогаш не вели никогаш..
Член од
22 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
61
Марш со тоа партиите, кај себеси ќе се отепате и нас ќе не исколите со нив!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
пред неполно 20 минути пак, двајца скопјани се нападнати во близина на амбулантата кај Бит пазар. Засефа сторителите се непознати.
Екипатаена ВЕЧЕР се на терен ид одтаму со дополнителни информации ќе информира во текот на ноќта.

Околу 11 и пол така? Видов се расправаа со полицајците нешо..

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Оф, се накотија партискиве војничиња на темава, ќе исправаат криви дрини, кој имал муда да го стави Александар на плоштад, друг бил пијаница на власт, абе седи раат.
Може ќе има муда истиот да ве одбрани кога ќе ве нападне одредено високообразовано шимпанзо во сред бел ден. Не можете од дома да излезете, оправате за Александар на плоштад. Не бе, малку ни е.
Не ми ставај етикета за тоа што не сум...извини што дадов мислење ако не па !!! Не сум ни член ни симпатизер на ниедна партија, ама гледам и размислувам со моја глава и како што стојат работите. А да ми набиеш кривица и етикета тоа не ти дозволувам ...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Пред пола саат излегов од тренд имаше кај камени мост полиција, кај теранова имаше полиција, у цивилки да не зборам. Кај Чаирчанка речиси на секој 500 метри имаше полиција. Може си ги фатил док мењавале смени :p
Не сум бил накај Чаирчанка сигурно :icon_mrgr:
На улица Македонија, кај рекорд, до градска, жена парк, југодрво, имаше само едно ебано комбе што дремеше на рекорд.
Мириса нан војна едноставно, неможе во сабота толку да се празни улиците.
Едноставно одиш и се што мрда ти е сомнително и очекуваш да те нападне...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom