Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Гостивар бил албански град? Абе лечи се. Гостивар до 1998 имаше 50 посто Македонско население во градот,сега ради тој Рамковен Македонци има околу 35-40 посто. Маврово било Албанско? Ела на Баба ми и Дедо ми објасни им го тоа кои се борено со Џемо. Ми се сере од таквите како тебе што се повикуваат на делење на Македонија.
кој ти рече нешо за Маврово бе ти си го видел планот на Љубчо уопште или ??? 10-15% од територијата бе ДРУЖЕ ТЕТОВО-ГОСТИВАР-ДЕБАР

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
пред неполно 20 минути пак, двајца скопјани се нападнати во близина на амбулантата кај Бит пазар. Засефа сторителите се непознати.
Екипатаена ВЕЧЕР се на терен ид одтаму со дополнителни информации ќе информира во текот на ноќта.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Само што се вративме од маалската стража низ Ѓорче околу 200 луѓе се собравме поделени се екипите аа џандариве не бркаат ко педери и ги штитат албанциве ко бели мечки.. Ниеден албнец нема ВО ЃОРЧЕ МОМЕНТлно сите дуќани затворени...
Брај дај те молам не давај веќе информации ако си од Ѓорче.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Само што се вративме од маалската стража низ Ѓорче околу 200 луѓе се собравме поделени се екипите аа џандариве не бркаат ко педери и ги штитат албанциве ко бели мечки.. Ниеден албнец нема ВО ЃОРЧЕ МОМЕНТлно сите дуќани затворени...
Треба секаде вака да се организираме, тоа е спасот.Секоја чест момци.Браво.

A

Alexander Nevsky

Гостин
кој ти рече нешо за Маврово бе ти си го видел планот на Љубчо уопште или ??? 10-15% од територијата бе ДРУЖЕ ТЕТОВО-ГОСТИВАР-ДЕБАР
А чекај,во Маврово како да стигнам со Авион? Јас не избегав во Војната 2001 никаде,не избегав ниту во немирите 1998,нема ниту да избегам сега.Не дека глумам патриот ама нема кај да бегам.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе куре каде беше ти 2001 година? Сакаш да ти кажам кај бев јас? Не ми соли памет тука не сум јас дојден од Германија вчера па ти ќе ми кажуваш што било како било. Тоа се албански градови, предадени од опозиционата партија 2004 година. А овој муабет дома на твоите откако ќе си го испиеш млекцето ќе им го кажуваш, за Александар Македонски, за се, и после кога ќе излезеш и ќе се качиш во автобус ќе мочкаш од страв да не те збумбарат. Од такви предавници како тебе што се прават дека се патриоти нема иднина во оваа држава.
п.с. А партијата на власт го предаде Кичево, со финта дека тоа ќе влезе во ефект 2013 година.
Tи ќе ми кажуваш за млеко,а јас имам повеќе млеко во таквото од тебе.Барем во 2001 година знам дека нема години да одам во такво нешто...Ти каде беше?Во која дупка се криеше?Што имаш ти осетено па да јадиш трици?Додека јас живеам во Гостивар и можам да каѓам дека сум македонец може секој да ми го испуши.А ти слободно Рамбо кршија тастатурата(истото што си го направил и 2001)
Пс.Колку години имаш млекце? x)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А Маврово кај е !? У Демир Капија !?

Ти немаш никакво право да им кажуваш на Гостиварчани, Тетовчани, Дебарчани дека требале да прифатат размена на територии...

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
не бегај од темата човекот бил 100% у право тоа е тоа
Па сите го знаеа тоа,само он беше спремен да "среди" ситуација со разделување на земјиште..Како на никој ништо да не му значат тие делови од Македонија...Да му се наебам ја мамицата на љупчета..

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
А чекај,во Маврово како да стигнам со Авион? Јас не избегав во Војната 2001 никаде,не избегав ниту во немирите 1998,нема ниту да избегам сега.Не дека глумам патриот ама нема кај да бегам.
ај погледни ја картата на македонија -.- по општини ако може и иземиги албанските општини(по тој дел како што ти кажав ТЕТОВО-ГОСТИВАР-ДЕБАР) и ќе видиш како само 10% ќе сме изгубеле а мн повеке ќе сме добиеле и да МАВРОВО ќе беше сеуште Македонија

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Tи ќе ми кажуваш за млеко,а јас имам повеќе млеко во таквото од тебе.Барем во 2001 година знам дека нема години да одам во такво нешто...Ти каде беше?Во која дупка се криеше?Што имаш ти осетено па да јадиш трици?Додека јас живеам во Гостивар и можам да каѓам дека сум македонец може секој да ми го испуши.А ти слободно Рамбо кршија тастатурата(истото што си го направил и 2001)
Татар е тој бе другар, стално го промовира љубчо бичката на секоја тема и еуропејскија сојуз по татарска нивна линија, братска со дивјациве рамковни.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Е јас сум појак од вас двајцата. Јас 2001 не бегав нигде, туку од балкун гледав како палат и жарат..
Ај сега престанете.2012 е, а не 2001.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom