- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.444
- Поени од реакции
- 5.570
Чиста завера,ова шпанскава лига.sto stana so spanskiot fudbal, da ti se poseram u sve. Prvo Marcelo so raka, pa Ramos, pa za Casillas ne ostana nisto
Чиста завера,ова шпанскава лига.sto stana so spanskiot fudbal, da ti se poseram u sve. Prvo Marcelo so raka, pa Ramos, pa za Casillas ne ostana nisto
Тоа е, еднаш се сменија улогите, пропаднал фудбалот...sto stana so spanskiot fudbal, da ti se poseram u sve. Prvo Marcelo so raka, pa Ramos, pa za Casillas ne ostana nisto
А ви како те?Парафразирана изјава на Мурињо: Реал Мадрид ќе освои титула во Примера, која мене би ми била срам да ја освојам
епа шо не ги вратите 3 ЛШ титули последни?Парафразирана изјава на Мурињо: Реал Мадрид ќе освои титула во Примера, која мене би ми била срам да ја освојам
јок, кога покажаа од преден агол убаво се виде, му удри у нога потоа у гради. Али ај, еве ќе почекаме и клип...@ЕлНињо
Дај не зезај, ако ми речеш дека Рамос не го удира во рака топката, исто ко со глава у ѕид да одиш да го еам.....
И во колено и во рака го удри топката, убаво се виде тоа.
Поинтересно е овака, ве водиме во незаслужеи титули.епа шо не ги вратите 3 ЛШ титули последни?
Фала, никоаш да не си дочекатеНека ви е со среќа титулава .