Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
Чехиња е колку што знам..ама често е во Шведска по фестивали. Швеѓанкиве ќе ги познајш, црни сосила се праватШо се плави Швеѓанкиве, пу пу пу да не ги урочам...
Чехиња е колку што знам..ама често е во Шведска по фестивали. Швеѓанкиве ќе ги познајш, црни сосила се праватШо се плави Швеѓанкиве, пу пу пу да не ги урочам...
Исто и јас би кажал, може и бетер се него Украина 2007.... Ова ти е чисто глупирање што на разни дебили и прости луѓе им изгледа многу интересно/смешно и оригинално...Ќе кажам дека катастрофа ми се.
Добро бе шо толку гледате во песната на Лорен ама ич не ми е јасно....И официјално претставник на Шведска е Лорен со Еуфорија
Веќе се е јасно, 99% победува Шведска оваа година на Евровизија.
Додека не се изјасни Рамбо, ништо не се знаеИ официјално претставник на Шведска е Лорен со Еуфорија
Веќе се е јасно, 99% победува Шведска оваа година на Евровизија.
Секој си има свој вкус, ако тебе не ти се допаѓа има на многу други луѓе што им се допаѓа.Добро бе шо толку гледате во песната на Лорен ама ич не ми е јасно....
Рамбо е на днотоДодека не се изјасни Рамбо, ништо не се знае
Песнава е преубава само англискиов на Жељко ми е малку блак,а замислете ова да го пееше Тоше како само ќе звучеше.Еве ја и Србија
и Романија (јака романка)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J32xwAiD_yA
Е и тебе ти дојде некако позната?Не па не е плагијат