Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
19.00 Kисла Вода кај Рампа.ахам. епа дај кажи кога ке бидат протестите да дојдам и јас
19.00 Kисла Вода кај Рампа.ахам. епа дај кажи кога ке бидат протестите да дојдам и јас
Не е до толку развиена утрас сцената кај нас, тепачки имало и на многу натпревари порано кога Кораб не победил дома, нема ништо да им се деси на Битолчани. Гневот повеќе бил на судијата оти свирнал порано.Играчите на Пелистер се заробени во соблекувалните, неможе да си отидат 50 минути
Не тропај бе, вие за една глупава маска протестиравте...Со која цел протестот ?
Што не умрела девојката и дечкото ?
Што не се приведени 20-30 лица туку само 7 ?
Пошто е сабота, јас типувам на повеќе..пошто е актуелнои деновиве тепање бодење со нож и кршење на автобуси - вечерва типувам на 3 инцидента...
денес? и чекај. дај пообјасни организиран протест пријавен е у полиција со која цел сењ протестира кај рампа.... биди малце дарежлив со информации ебаго19.00 Kисла Вода кај Рампа.
хммм.. чекај ај онда типувам од 3 до 5 инцидента.... сабота е али имај у предвид и дека полицијава ВАЉДА е појачана...Пошто е сабота, јас типувам на повеќе..
koeficinet kolku e ?пошто е актуелнои деновиве тепање бодење со нож и кршење на автобуси - вечерва типувам на 3 инцидента...
2.20 koeficientхммм.. чекај ај онда типувам од 3 до 5 инцидента.... сабота е али имај у предвид и дека полицијава ВАЉДА е појачана...
Има некој линк од FB за протестов, Pls.19.00 Kисла Вода кај Рампа.
Денес бев накај град и ќорав цајкан не видов т.е видов еден си го држеше и порачуваше хамбургер од кај Стоилко.хммм.. чекај ај онда типувам од 3 до 5 инцидента.... сабота е али имај у предвид и дека полицијава ВАЉДА е појачана...
Епаа,кој се заебава с'с Кумановци,нешто ќе мора да га боли..Чудно во Куманово не се случи ниту еден инцидент.Свесни се изгледа дека ќе ги снајде истото она што ги снајде пред година и пол на натпреварот на Куманово.Изгледа уште грбот ги боли одтогаш.
И во Куманово ли сакаш да те тепаат , седи убаво си.Чудно во Куманово не се случи ниту еден инцидент.Свесни се изгледа дека ќе ги снајде истото она што ги снајде пред година и пол на натпреварот на Куманово.Изгледа уште грбот ги боли одтогаш.