Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Па ги знаеле од претходно, еден од нив претходно бил нападнат од еден од тепаните...
Да ама нападнале во автобус каде што има 20+ луѓе од кај знаеле дека било вратка ? значи они може да ги приведат али да ги осудат ако не признае некој од нив нема шанси, ама чисто сумњам дека од тие уапсените никој не кажал што како било се..

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
За полициска буталност ќе протестираме.
Како смее да апси тука, ти се мољим.
Стоп за полициска бруталност!
Полициска бруталност ќе беше ако во Припор сите насилници македонци беа убиени од полицајци , во обид да ги заштитат патниците албанци.

Е сега момците се собрале еден куп , направиле 5 лица за во болница ... и еве ги сега се жалат што ги снашло правдата.

Овие 7 што завршиле со кривична , ќе видат дека немале другари , пошто другите успеале да спасат г’з, имајќи јаки врски.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Протести масовни бе пријателе, да си ја бараме и ние правдината. Неможе да им забранувам на жена ми и детето да искочат да прошетаат затоа што ми е страв да не улета некој, а камо ли па у автобус да се качат. Али овој пат протести до крај, а не двајца без тројца!

Сега просветлен ли си??? Греота што и сам не си сфатил до сега.
ахам. епа дај кажи кога ке бидат протестите да дојдам и јас

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас че протестирам за Аљбански компљутер, та чифша компљутери :pipi:

:pos:
--- надополнето: 10 март 2012 во 16:58 ---
Осум албанци претепале двајца македонци и еден полицаец

10.03.2012 - 16:40 |

Двајца Македонци се истепани, а еден полицаец Албанец е повреден во физички напад со меѓуетничка димензија час и половина по полноќ.
Двете момчиња на 23 години се движеле по овој тотоар на булеварот Маршал Тито кога биле врз се нафрлиле 8 лица сите од албанска националност.

Ги собориле на земја и почнале да ги удираат. Тепањето го забележале полицајци кои интервенирале, но еден од осумчлената група на полицаецот со тврд предмет му направил расекотина на левата аркада.
Напаѓачите побегнале, а повредените се однесени во болница. Двајцата другари се пуштени по пружената лекарска помош, додека на полицаецот му е извршена хирушка интервенција и е задржан на болничко лекување.
Инаку вчера две средношколки Македонки од тетовската гимназија во сличен физички напад беа истепани.
Кога се враќале од училиште во 18.30 часот биле пресретнати од петмина кои без да прозборат почнале да ги удираат по што побегнале. Двете 15 годишни девојчиња немаат видливи повреди.

T

Tetro

Гостин
Наши деца одма наоѓа полицијава,а овие со искривените фаци неможе да ги најде.
Пола од нив немаат документи на нивно име, пола се имуни, пола се заштитени со Рамковен, пола не се сеќаваат на ништо, пола... упс.

Дајте малце поозбилно на темава, оти ќе ви ја затворат како шо гледам.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ова е од вчера!!

M

Mario Gómez

Гостин
Као шо ми кажуваат сеа во Дебар ,а Кораб-Пелистер, втора лига имало инциденти, нападните биле судиите и неколку играчи, мислам дека првенствата треба да се одложат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Полициска бруталност ќе беше ако во Припор сите насилници македонци беа убиени од полицајци , во обид да ги заштитат патниците албанци.

Е сега момците се собрале еден куп , направиле 5 лица за во болница ... и еве ги сега се жалат што ги снашло правдата.

Овие 7 што завршиле со кривична , ќе видат дека немале другари , пошто другите успеале да спасат г’з, имајќи јаки врски.

Дај и јас ќе ти го направам лицето за во болница и за пластична операција,па не се жали ти,ок ? :sneaky:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963
Као шо ми кажуваат сеа во Дебар ,а Кораб-Пелистер, втора лига имало инциденти, нападните биле судиите и неколку играчи, мислам дека првенствата треба да се одложат.
Играчите на Пелистер се заробени во соблекувалните, неможе да си отидат 50 минути :eek:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812

Не ти е тоа познато од некаде со спасувањето и врските?

Шо се праиш добра вила ебате?
Шо ми глумиш невина курвица бе?

Ја искрено нз каков проблем имаш у главата ама тоа е опасен проблем. Се чудам како си издржал до сеа на форумов....штета што те држат тука,мн ја грдиш сликата.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
:pos:
--- надополнето: 10 март 2012 во 16:58 ---

Осум албанци претепале двајца македонци и еден полицаец

10.03.2012 - 16:40 |

Двајца Македонци се истепани, а еден полицаец Албанец е повреден во физички напад со меѓуетничка димензија час и половина по полноќ.
Двете момчиња на 23 години се движеле по овој тотоар на булеварот Маршал Тито кога биле врз се нафрлиле 8 лица сите од албанска националност.
Ги собориле на земја и почнале да ги удираат. Тепањето го забележале полицајци кои интервенирале, но еден од осумчлената група на полицаецот со тврд предмет му направил расекотина на левата аркада.
Напаѓачите побегнале, а повредените се однесени во болница. Двајцата другари се пуштени по пружената лекарска помош, додека на полицаецот му е извршена хирушка интервенција и е задржан на болничко лекување.
Инаку вчера две средношколки Македонки од тетовската гимназија во сличен физички напад беа истепани.
Кога се враќале од училиште во 18.30 часот биле пресретнати од петмина кои без да прозборат почнале да ги удираат по што побегнале. Двете 15 годишни девојчиња немаат видливи повреди.
И девојки почнале да тепаат? Абе шкондрони знам дека сте дно дна ама девојки да тепате? Ебате ШКОНДРОНИТЕ!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.963

Не разумем, стоп за полициска бруталност!
УЧКУЧКУЧКУЧКУЧУК!

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Чудно во Куманово не се случи ниту еден инцидент:cool:.Свесни се изгледа дека ќе ги снајде истото она што ги снајде пред година и пол на натпреварот на Куманово.Изгледа уште грбот ги боли одтогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom