Цццц и по надимаци ги пишале...
Ги знам сите од децава, едно од нив беше нападнато од невиниве пред некое време
Ги знам сите од децава, едно од нив беше нападнато од невиниве пред некое време

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Слога Православце Спашава !
Teбе кој те е*е не ми продавај тука мислења од тој тип !! Прочитана книга сте и вие и сите околу...Ај шетња сега !!Абе кој те ебе па тебе сега, мене 15 годишната Ѓургица ме погоди у срце.
Од толку голема слога,србите најдоа со цигани да се збратимуваат...абе мрш таму.
Пички полицајци... удри кај што можеш кај што е најслабо, на тој што нема да врати. Не се подобри од шалбанците кои напаѓаат 15 годишни девојчиња и старци во чопор.Цццц и по надимаци ги пишале...
Ги знам сите од децава, едно од нив беше нападнато од невиниве пред некое време![]()
Цццц и по надимаци ги пишале...
Ги знам сите од децава, едно од нив беше нападнато од невиниве пред некое време![]()
Еее од своите си патиме. Или ќе се организираме да излеземе на улица и да протестираме или ќе не весла власта како сака.
па само таквите како нив се свесни што се случува во државата другото се е под капа на сдсм и дпмне или пак е со испран мозок.Така да ако има организација ќе почне од такви луѓе а не од партиски следбеници.Никад нема да се организирате док имате говна ко ултра бој, питу гули алот и слични.