- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Па ја барав ... не најдов.Ме мрзи да го барам постот милијарда посто ти ми имаше реплицирано во таков контекст!
Најверојатно во Хјустон, за Скола и Кајли Лаури.Гасол не е повеќе Лејкер, но сеуште не се знае каде ќе оди и за кого
Најверојатно во Хјустон, за Скола и Кајли Лаури.
ако испадне ова, лејкерс ќе добијат каде повеќе. плус добар плеј плус замена за гасолНајверојатно во Хјустон, за Скола и Кајли Лаури.
Брука, дали зашто освен Олдриџ за секој друг играч има шпекулации дека ќе биде трејдуван па се под некој притисок, не знам. Трета сезона како ги гледам меч по меч на лигапас, ова досега е најмизерно.Портланд
Чек чек чек, имаш лиг пес? Си плати поштено или кракна некако?Брука, дали зашто освен Олдриџ за секој друг играч има шпекулации дека ќе биде трејдуван па се под некој притисок, не знам. Трета сезона како ги гледам меч по меч на лигапас, ова досега е најмизерно.
поштено, 100 доларчиња, сега гледам го намалиле на 90. Туку, да не ја даваат на спортклуб, гледам сите ја гледате, кај потрефија на најслабото изданиеЧек чек чек, имаш лиг пес? Си плати поштено или кракна некако?
Абе тешко дека сите ја гледаме, јас Лејкерс ги гледам, ама на полуврмево ја уштам оваа малку, ова мора да се гледа.поштено, 100 доларчиња, сега гледам го намалиле на 90. Туку, да не ја даваат на спортклуб, гледам сите ја гледате, кај потрефија на најслабото издание