Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Едно време се криеше да ти кажам, ама у задње време не му чуе. А пошто шумарите уствари сега се у град па се возат по автобуси можада ова со листов и шумата и не ми држи баш :)
Тие за кои зборуваш ти не се шумарот. И тие и ние сме шумските животни. Шумарот е еден и нема множина. Мислам дека сеа е прилично нервозен, ама ќе ни даде уште некоја недела да си играме.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Ejj zboruvame za nasata idnina...sto pobrgu treba da mu pomagame na samite sebe,bez razlika dali e albanec,makedonec,pa makar i od Afrika da e...Ako prodolzuvame vaka ja rizikuvame nasata idnina da ziveeme vo mir,utre nasite deca da ziveeat vo podobra okolina..ne vo mrazenje i podeluvanje...I ne zaboravajte site ke umreme eden den,no vi garantiram deka tepackite ne se dobro za novite generacii..nie porasnavme kako porasnavme,vreme e nasite deca utre da ziveaat podobro...
Pozdrav...Pershendetje...Salute
1
Федерација предлагаш со ова или ?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Незнам ни од каде да почнам. Ќе ги замолам модераторите, администраторите и сите што се во горната хиерархија на форумов да ги преиспитаат сите постови од дарданија и да донесат заклучок дали провоцира и какви му се целите, во неговите постови има само омраза, која се шири и на останатите форумџии без разлика од која националност се. И за крај нека им е на чест на тепачите за глупостите што го прават не се ни свесни каде води ова. п.с. Трифуноски сигурно правел добра скара штом влијаел на таквата според тебе пристрасна изјава на Иво Котевски.( дали си свесен дарданчо кој гнев го предизвикуваш или тоа ти е целта?).
Ако тоа што го реков за ЈТ и Иво , е лага , а плус тоа и провоцирачки и сеење омраза ....

Јасно ли ти е сега каква омраза сеел Иво Котевски кога пред 2 милиона народ рече : Нападнат од 4 лица (лага) , пукал два пати во воздух (лага) , убил во самоодбрана (лага или не).

За едно се сложивме нели , а тоа е дека лажните , нејасните изјави од МВР ја прегреваат состојбата.

А бе Пулонче.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Тие за кои зборуваш ти не се шумарот. И тие и ние сме шумските животни. Шумарот е еден и нема множина. Мислам дека сеа е прилично нервозен, ама ќе ни даде уште некоја недела да си играме.
Можда, али не заборавај дека има животни кои се под заштита и забрането е да се ловат. Си ебал мамата шумарот :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Ако тоа што го реков за ЈК и Иво , е лага , а плус тоа и провоцирачки и сеење омраза ....

Јасно ли ти е сега каква омраза сеел Иво Котевски кога пред 2 милиона народ рече : Нападнат од 4 лица (лага) , пукал два пати во воздух (лага) , убил во самоодбрана (лага или не).

За едно се сложивме нели , а тоа е дека лажните , нејасните изјави од МВР ја прегреваат состојбата.

А бе Пулонче.
Не сме се сложиле јас и ти за ништо. Изјавите од МВР се прилично јасни. Ама очигледно имаш некој паралелен свет во глава создадено, па штом така викаш така нека биде. Дарданчо.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Јас никогаш не сум бил за насилство и крв. Службите му дозволиле на некој во државава да си игра карамбол, ако не играат и заедно. Ништо од ова не е спонтано, се е наместено и компонирано. Во почеток мислев дека државата ќе си ја заврши работата, а сеа сфакам нешто друго и си поставувам прашање....Која држава? Па ова во нормални држави не се случува.
Сеа ќе имаат идеја за нова кампања. Насмевни се и направи го првиот чекор во автобус!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не е можно колку брзо се множат страниве на оваа тема. Застанале деца пред компјутер и пишуваат ли пишуваат. Криво ми е што од мака да ги свртам сите, нема да прочитам некој со позрело мислење од вас. Само да се кажело нешто, макар и еден збор!
Туку страв ми кога ве читам. Страв од тоа што на вас останува оваа држава. Тешко нас кога некогаш некој од вас ќе треба да смири некој ваков тензичен период. Полошо од Јанкулоска ќе издејствувате. Не ми се верува колку сте попалени и колку не сфаќате колку тоа не ви чини!!!!!! Живеам во време кога младината побрзо би фатила пушка во рака, отколку паметно да реши нешто. Да му се плукнам и на тоа време и на се` друго по ред!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
znaci sigurna e informaciata .Nokeska okolu 1.30 casot pred doner dajti golema tepacka pomegu makedonci i albanci vo momentot golemo prisustvo na policiata vo tetovo ..se zboruva za mnogu povredeni

Koj победи?

Кај па и јас баш вечервава најдов да гледам филмови :mad:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
Не е можно колку брзо се множат страниве на оваа тема. Застанале деца пред компјутер и пишуваат ли пишуваат. Криво ми е што од мака да ги свртам сите, нема да прочитам некој со позрело мислење од вас. Само да се кажело нешто, макар и еден збор!
Туку страв ми кога ве читам. Страв од тоа што на вас останува оваа држава. Тешко нас кога некогаш некој од вас ќе треба да смири некој ваков тензичен период. Полошо од Јанкулоска ќе издејствувате. Не ми се верува колку сте попалени и колку не сфаќате колку тоа не ви чини!!!!!! Живеам во време кога младината побрзо би фатила пушка во рака, отколку паметно да реши нешто. Да му се плукнам и на тоа време и на се` друго по ред!
Да одиме во држава во која има закони (Швајцарија на пример) многу убаво ќе ги решиме работите на цивилизиран начин, ама овде....
Колку ти дозволува државата да се однесуваш "цивилизирано" по тие ноти ќе играш.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Koj победи?

Кај па и јас баш вечервава најдов да гледам филмови :mad:
Победуваат тие на кои им одговара ова, тие кои иако можат не превземаат ништо за да го спречат ова!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Кој се плаши да се качи во автобус , нека го гледа ова 7 пати на ден , треба да му помине :р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom