Тоше Проески

P

PewDiePie

Гостин
Абе оди бегај,атеншн хор.

Прво ги јадеше гомната дека Тоше бил тргнат во и од Ватикан,разни глупости....па после дека го бркале за затајување данок и демек го убиле мафијаши......алооо кај им оди мозокот на луѓево за малку внимание.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
еднаш се замерив со типот на фејсбук.....мислам дека е мрднат цело време зборуваше со закани........ке ме најдел ке ми прател луѓе, него го бракала оваа влада оти многу знаел...........шознам мислам дека е шизо..........најискрено и се плашам од него.....и неговите тези:confused:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да, еве и јас ќе ги именувам убијците на Мајкл Џексон, Кенеди и ќе откријам каде исчезна Амилија Ерхарт.

На Божиновски очигледно му е идол Алекс Џонс. Сличноста помеѓу нив е што и двајцата лупаат глупости за да привлечат внимание. Разликата е што Алекс Џонс на сметка на тоа е милионер, а Божиновски единствено нешто што добил од теориите на заговор е ќотек.

V

Vollstandig

Гостин
Да, еве и јас ќе ги именувам убијците на Мајкл Џексон, Кенеди и ќе откријам каде исчезна Амилија Ерхарт.

На Божиновски очигледно му е идол Алекс Џонс. Сличноста помеѓу нив е што и двајцата лупаат глупости за да привлечат внимание. Разликата е што Алекс Џонс на сметка на тоа е милионер, а Божиновски единствено нешто што добил од теориите на заговор е ќотек.
По се изгледа повеќе луѓето сакаат популарност во жолтиот печат, со теории на заговори, грабнувања од вонземјани, и ред други работи, него ли нормален живот.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
По се изгледа повеќе луѓето сакаат популарност во жолтиот печат, со теории на заговори, грабнувања од вонземјани, и ред други работи, него ли нормален живот.
Изгледа да. Затоа ќе видиш како ќе му се разграба книгата кога ќе излезе.

M

Moon Child

Гостин
Можеби ќе горам во пеколот за ова, ама мене човеков ми стои дека е нетокму со умот. Прв пат кога тврдеше дека Тоше го убиле, го прочитав интервјуто, до некаде му држеше вода, потоа како почна да тресе глупости, незнам како не му е срам дека народот ќе му се смее:cautious:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
еднаш се замерив со типот на фејсбук.....мислам дека е мрднат цело време зборуваше со закани........ке ме најдел ке ми прател луѓе, него го бракала оваа влада оти многу знаел...........шознам мислам дека е шизо..........најискрено и се плашам од него.....и неговите тези:confused:
Дефинитивно е шизофреник... сигурно си умислил нешто у главата штом помешал и баби и жаби. Леле, значи какви се не лудаци се движат помеѓу нас, страшна работа :tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
На јутуб има негово интервју околу темава. Патем од Куманово е типов и има јадено ќутек пред неколку години за јадење гомна...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Едно време го мислев неарен и јас, ама ко ќе видиш дека чоекот вчера шо ги демолира двата штаба на оската на злото одма го сторија неарен...не знам веќе кој е (не)нормален во оваа (не)нормална околина и какви се критериумите :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А од кај знаете вие дека лаже? Или сакате само да се правите паметни?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Прво беше жив
Па отишол во манастир
Сега ќе ги каже убијците
Што е следно во најновата епизода на Божиновски: Сакам да бидам богат и славен и да правам теории на заговор:facepalm:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Божиновски е за на психијатрија. Пред 3-4 месеци најави дека ќе дошол во Ск пред влада и ќе кажел работи што ќе го собореле Груевски од власт за еден ден. Дојде му се придружија 5 души не кажа ништо пошто малку луѓе имало хаха. Има некои извори од кафана плус има малку шизофренични испади и све тоа убаво неговиот "прекрасен ум" го пакува во Sci-Fi приказни.

Kajgana Shop

На врв Bottom