- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.900
- Поени од реакции
- 73.082
Е тоа малку потешкоА линк од та дибра мибра тв?
Знам дека во селото кај што имаме куќа близи Дебар ја има програмава, ин даваат утакмици на Кораб
Е тоа малку потешкоА линк од та дибра мибра тв?
Да да јас се јавив кај тие во телевизија за да прашам и ми рекоај дека нема директно и дека ќе снимале и снимката околу 20 часот арно ама ништо не се разбравме со албанецот е сега ти кажи кој линк од овие горе што ги приложив е таа дибра тв (или ја нема во тие поставените)за да не барам повеќе да не се мачам да барам линкојГи отворив линкојве и работаат овие првиве два ливестрим, инаку да го има секој натпревар на ДиТв, нема пренос не се глупирајте, пренос неможе Анал5 не па овие но има снимнка навечер негде околу 9,10.Ако има тоа време ќе направиме некое чаре да најме. Инаку времето е променливо, на моменти дожд, така да теренот ќе си биде стандарден како за наши услови.
тебе значи утре да те чекамеНе знам кој е точен, ќе си провериш тогаш еден ќе фати. Што си се напалил ти бе па толку, одма ќе ти го кажам резултатот уште незавршен.
Ти само погоди го, цела гајба ќе ти дајмеКораб - Пелистер 1:2
Чекам пиво од Горан ако го погодам резултатов
Море два нека дајУтре Марковски дава гол за нас кој сака кладба ???
Ај бе оди не заебавај. Сакаме резултат од тебе ниеНе знам дали да одам ќе биде јак натпевар и Кораб се засили сега, само времево е катастрофа секој момент ќе истури дожд, поубо на кафенце.
За резултат уживај ти, кај и да сум овде ќе ти го напишам резултатот.Ај бе оди не заебавај. Сакаме резултат од тебе ние
Вака те сакамКораб - Пелистер 1:2
Чекам пиво од Горан ако го погодам резултатов