H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ако некој од Ѓорче Петров има информации за протест или нешто друго нека пише... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков протест бе , се знае колку толку кои се од кај овие ватерполистиве што тепаат ...ставање у гепек само.Ако некој од Ѓорче Петров има информации за протест или нешто друго нека пише...![]()
Со оглед дека во Ѓорче Петров не сме имале проблеми со никоја друга етничка заедница, ме чуди оваа реакција. Со Крушопек добро сме седеле од секогаш ниту бил нападнат некогаш Албанец овде...Каков протест бе , се знае колку толку кои се од кај овие ватерполистиве што тепаат ...ставање у гепек само.
Па сигурно , и јас да сум човек со влијание од шалбанциве ... сигурно дека ќе правам дестабилизација пошто под мене имам стотици илјади планинари со 20 IQ кои што веруваат во што и да кажам во албански медиум или на телевизија .Со оглед дека во Ѓорче Петров не сме имале проблеми со никоја друга етничка заедница, ме чуди оваа реакција. Со Крушопек добро сме седеле од секогаш ниту бил нападнат некогаш Албанец овде...
Што јасно дава до знаење дека ова е ништо повеќе туку планирано сценарио за дестабилизација на земјава.
--- надополнето: 9 март 2012 во 15:19 ---
Демографија
Во Општина Ѓoрче Петров живеат 41.634 жители од кои:
- Македонци — 35.455 (85.16%)
- Срби — 1.730 ( 4.15%)
- Албанци — 1.597 ( 3.84%)
- Роми — 1.249 ( 2.99%)
- Бошњаци — 489 ( 1.17%)
- Турци — 368 ( 0.88%)
- Власи — 109 ( 0.26%)
- Останати — 637 ( 1.53%)
Како досега така и отсега па натаму.
Зарем не сфаќаш дека сето ова е организирано одозгора. Кој нормален влегува во автобус се тепа, крши се, боде луѓе со нож пред 50 сведоци, сред бел ден, ако некој не го штити од погоре.
Не знам кој ова го организира и зошто, ама добро е, треба вакви работи да се случуваат одвреме на време, за народот да ги извади розовите очила и да види кој идиоти, мафијаши и неспособни се на власт и колку им е гајле за безбедноста на обичните луѓе.
Алооо, вашиот живот не вреди ни мочани 10 денари во оваа држава.
Изгледа не сум во право..Јас очекував нешто зимата да се случи, ама снегот ги зезна изгледа.. На граница нема движења од Косово што е чудно или се веќе навлезени.
Значи сите по еден пиштол на црно и слободно шетајте се каде сакате. Ако некој ти се нафрли нареди го со олово!
Па валјда само и така може да се живее "безбедно" нема друг начин немам намера јас на секое излагање од дома да се грижам дали некој ќе ме тепа или вотевр...Значи сите по еден пиштол на црно и слободно шетајте се каде сакате. Ако некој ти се нафрли нареди го со олово!
Luge daj nie na ovoj forum da bideme realni i da gi osuduvame ovie nastani, a ne da se raduvame na nekoja tepana ili ubiena licnost daj osvestete se, ne im ja preferluvajte vinata samo na albancite isto g**no sme![]()